in ,

Hamarosain indul a sivalkodás generátor – Liberális cikkek előre bekészítve, kamerák készen. Kolosi Petya már tördeli a tenyerét

„Indul a mandula”

Mivel a külföldi utalás már megérkezett a 6000 tagot számláló Független diákparlamentnek is (620 ezer diák van Magyarországon, tehát a diákok kevesebb, mint 1%-át képviselik), besegít kicsit a Transparency International, meg Schulz alapítványa is, meg a TASZ jogot véd, a Helsinki nyilatkozatot ad ki.
Várhatóan igyekeznek békésen demonstrálni. A 444, és az index, a hvg, meg a 24.hu majd megmutatja, hogy „vidéken is giga-diák tüntetés volt”, és majd jól megijed a kormány.
Mert a vidéki megmozdulás is be van már készítve. Gondolják liberóék.
Tehát várhatóan sokan lesznek, és békések lesznek. Éppen ezért úgy érezzük, nem kizárt a provokáció is. Nem részletezzük mire gondolunk, ha megtörténik, majd megírjuk: „mi szóltunk.”
A BBC, a CNN és a többi fake news már bizonyára ott lebzsel a Parlament körül. Vagy még várnak pár napot, ha sikerül a hisztit tovább generálni (nem fog).
A cikkek tehát előre megíródtak a külföldi szerkesztőségekben is. A Hálózat majd kiadja a parancsot, utána már csak az ENTER-t kell megnyomni.

Megértőnek kell a diákokkal lenni. Demokratikus jogukat gyakorolják.
Csak a háttérről nem tudnak még semmit.
Hamarosan fognak…

Tematizálni szeretnének, be akar minket a Hálózat újra csapni. Egy darabig sikerülhet.
Utána mi jövünk.

Sok sikert, kedves tüntető, megvezetett diákok.
Miután csalódtatok majd a nagyonfüggetlendiákparlamentben, és a titeket kihasználó ellenzéki politikusokban, várunk titeket ideát szeretettel!

mindenszo.hu

Üzenet minden magyarnak! – Bevándorlás – Ha ezt most elrontjuk, a mi életünkben már nem tudjuk visszacsinálni

A liberális közvéleménykutatók már bekészítették a tüntetés utáni „Bezuhant a Fidesz” c. lemezt