in , ,

Hahó! Most lopják el a magyarok pénzét! 3500 milliárdot akar lenyúlni Brüsszel a Magyarországnak járó forrásokból

A haladók számára az érzelem tény, és minden egyéb megfontolás felesleges

A haladók számára az érzelem tény, és minden egyéb megfontolás felesleges. Így például tisztán érzelmi és percepciós alapon le lehet nyúlni a Magyarországnak járó kifizetéseket, meg lehet szegni a szerződéseket. Mert ugye a “morál” mindenre feljogosít.

3500 milliárd forintnyi EU-forrás kifizetését függesztené fel az Európai Bizottság – derül ki Johannes Hahnnak, az Európai Bizottság költségvetési ügyekért felelős biztosának július 20-i, a magyar kormánynak címzett leveléből, amelyet Jávor Benedek, a Párbeszéd politikusa posztolt ki a Facebookon. A HVG által idézet bejegyzésben szereplő levélrészlet szerint a jogállamisági eljárás keretében folyó párbeszédnek, az ebben megfogalmazott kritikákra kellett a kormánynak augusztus 22-ig válaszolni, ennek fényében pedig a bizottság szeptember 22-ig dönt arról, a Tanács elé viszi-e a forrásmegvonást. A mechanizmus szerint a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban minősített többségre van szükség ahhoz, hogy megvétózzák a bizottság javaslatát.

Az Eurologus a napokban arról írt, hogy szeptember 21-én fogadja el az Európai Bizottság a saját álláspontját, amelyet azonnal el is küldenek a magyar kormánynak. Információink szerint arra nincs esély, hogy az eljárást lezárja a brüsszeli testület, tekintettel arra, hogy a magyar vállalások egyelőre nem elfogadott jogszabályok – márpedig az említett időpontig nem ülésezik a parlament. A kormány a napokban ugyan elfogadott több kormányhatározatot, amelyben nyíltan az uniós kritikákra válaszolva tesznek ígéretet a korrupcióellenes intézményrendszer megerősítésére – például egy független korrupcióellenes tanács létrehozásával, ezekben a határozatokban azonban szeptember 21-nél későbbi dátumok szerepelnek. Vagyis az eljárás addig folytatódni fog, és várhatóan szankciókra is javaslatot tesznek, amíg a törvények hatályba nem lépnek. És bár elvileg külön folyamatokról van szó, amíg a jogállamisági eljárás folyik, addig az uniós költségvetésből (MFF) és a helyreállítási alapból származó források is blokkolva lesznek, olyan kormánynak ugyanis nem fognak EU-s finanszírozást biztosítani, ahol a pénzek felhasználása nem átlátható. Az EB tehát önhatalmúlag visszatartja a kifizetéseket, míg a neki megfelelő politikai eredmény nem születik.

 

 

Az is sokat elárul, hogy az Európai Bizottság kritériumait kizárólag saját percepcióira alapozza: azért van korrupció, mert ők úgy gondolják. Azért nincs demokrácia, mert a választásokon rendre az általuk támogatott oldal marad alul. 

 

 

(pestisracok.hu)

 

  

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Bréking! Balhé a Kötcsei pikniken: “Traktoros” Szabó Bálint elállta Pintér Sándor útját autóval – Szabót előállították – Videó

Ez már Európa kivégzése – Scholz: Németország és Európa felkészült az orosz gázcsapok elzárására