in ,

Hahó ellenzék! Nem lehet Orbánt leváltani egy önkormányzati választáson!

Ébresztő ellenzék

Hahó ellenzéki pártok, hahó Facebookosok!

Nagyon beindultatok az önkormányzati választási kampányban! Harsogjátok ezerrel az összefogást, meg hogy Orbánt le kell váltani ősszel, stb.stb.

Azt már tudjuk, hogy ti ellenzékiek milyen kretének vagytok, például ha kell, parancsra fejjel nekiszaladtok egy csukott vasajtónak (lásd Kunhalmi elvtársnő), de jó lenne ha legalább a szavazóitokat nem vernétek át a kreténségekkel! Tényleg, nekünk innen a nemzeti oldalról kell felhívni a figyelmet, hogy átveritek a szavazóitokat, és hogy kilóg a lóláb gyerekek? Mert nagyon kilóg a lóláb! Ugyanis Orbán Viktort nem lehet leváltani egy önkormányzati választáson, ilyet csakis parlamenti választások útján lehet elérni. Ti mégis becsapjátok a szavazóitokat, és hitegetitek őket, hogy most le lehet váltani Orbánt! Nem, nem lehet!
Szégyelljétek magatokat!

Ez egy helyhatósági választás lesz, ahol többek között főpolgármestert, és városok polgármestereit lehet megszavazni. Függetlenekre, jobboldaliakra, és baloldaliakra. És bizony vannak jó baloldali polgármesterek is. Pl. a XIII. kerületben. Ez arról szól, hogy helyben melyik polgármester hogy dolgozott, mit tett az ott élő emberekért, vagy mit nem. Erről lehet most szavazni, nem pedig Orbán Viktorról!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Borfeldolgozó épül Komárom-Esztergomban: évi 90 ezer palack bor is készülhet

Friss! Vadon Jani távcsöves puskával lövetné agyon Bolsonarot – Élő adásba jelentette mindezt be, Sebestyén Balázs pedig helyeselt…