in ,

Hadházy tombol: Fekete-Győr Andrásék is meghajolnak a fideszes zsarolásnak és hétfőn ünneplőbe öltözve hallgatják meg Ádert

A helyzet több mint súlyos

„Ez a beszélgetés még akkor zajlott a Klubrádióban, amikor még nem tudtam, hogy Fekete-Győr Andrásék is meghajolnak a fideszes zsarolásnak és hétfőn ünneplőbe öltözve hallgatják meg Ádert és a Választási Bizottság elnökét arról, mennyire demokratikus volt ez a választás.

Évek óta próbálom az ellenzéki pártokat meggyőzni arról, hogy ha nem sikerül tisztességes körülményeket kiharcolnunk, akkor a legékesszólóbb, legjobb kampánnyal is bukhatunk. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha a Fidesz komolyan vesz minket. Az meg csak akkor lesz, ha mi komolyan vesszük magunkat. Volt esély arra, hogy ezt a pártok elfogadják, de miután a Momentum is meghátrált, győztek az egyéni érdekek.

A helyzet több, mint súlyos: ha nem csinálunk valami nagyon mást vagy nem történik valami csoda, négy év múlva megint ugyanitt fogunk tartani és marad az ordítás és a káromkodás. Vagy a teljes apátia és lemondás.”

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

 

Oszt’ mibű’??? Állítólag luxusvillája lesz Pityunak – Kontra: kisebb palotának is beillő ingatlant épít magának Ujhelyi István

Agyhalál – Lendvai Ildi néni szerint a fegyverküldés még nem háborús részvétel – Hát akkor mi?