in ,

Ha migráns vagy, ne gyere Európába – indul a nemzetközi kampány

A belgák egyelőre fapados módszerrel dolgoznak

A belgák egyelőre fapados módszerrel dolgoznak, a Facebookon és más, 1 dollárnál kevesebből élő afrikaiak által használt közösségi oldalakon próbálják meg lebeszélni az Európába készülő bantu, hutu, tuszi, kenyai és nigériai agysebészeket és kvantumfizikusokat.

A belga nemzet fiai (hahaha) állítólag az ausztráloktól vették a Facebookos-migránslebeszélő kampány ötletet, mert ott nagyon bevált. Ausztrália kormánya korábban óriásplakátokon hívta fel a figyelmet az út és az embercsempészet veszélyeire. Ezzel szemben Európa felelőtlen liberális és szocialista vezetői behívják a migránsokat, akik közül sokan a tengerbe vesznek.

Nos, a belga bevándorlási hatóság elsősorban azt szeretné elérni, ha a migránsok a Közel-Keletről vagy Afrikából ne indulnának el Belgiumba. A közösségi oldalakon keresztül próbálják elérni a potenciális bevándorlókat, hogy figyelmeztessék őket az illegális bevándorlás és az illegális migráció veszélyeire, az embercsempészek által terjesztett hazugságokra, például, hogy Európában „kolbászból van a kerítés”.

Kérdés, hogy a potenciális bevándorlók odafigyelnek-e, érdekli-e őket egy ilyen kampány. Szakértőként a hír mögé tekintve is nevetséges fölvetés, hogy így lehetne a legemberségesebben eltántorítani a migránsokat attól, hogy elinduljanak Európa felé. Belgium egész éves költségvetése sem fedezné, hogy egymilliárdnyi feltételezett migránshoz eljuttassanak valami üzenet-félét.

Afrikába évek alatt 2000 milliárd dollár segély érkezik. Csak az idén 50 milliárd dollár. Sok igazság van abban, hogy a gazdag világ szegényei finanszírozzák a szegény világ gazdagjait. A világ nagy részének nem érdeke, hogy Afrikában a termelői szektor erősödjék. A fekete kontinens csak akkor fog kitörni ebből a segélyezési csapdából, ami gátolja a fejlődést, ha olyan vezetők kerülnek majd ott hatalomra, akik a pozícióikat kihasználva saját lábra tudják majd állítani az adott országokat.

A geopolitikai állás szerint Afrikát illetően rövid távú megoldás nem létezik. Amíg – Afrikán kívül – bizonyos köröknek érdeke lesz a bevándorló tömegek mozgatása, nincs és nem is lehet az ottani társadalmak felemelkedéséről beszélni – jelentette ki  Pintér István cyber-szakértő, a Geopolitikai Tanács elnöke.

 

(forrás:888.hu)

VISZLÁT! – Olaszország kitoloncol több tucat migránst

A baloldal úgy tudja lemosni magáról a hazaáruló bélyeget, ha bocsánatot kér a magyaroktól