in , ,

Ha már jogállamiság: talán itt lenne az ideje szabadon engedni Budaházy Györgyöt! Nemdebár, tisztelt bíróság? Hol van ilyenkor Novák Katalin?

Mire fel ez a nagy szigor Budaházyval szemben? Mit követett el?

Milliárdos rablók, tolvajok, milliárdos libernyák politikusok osztják Magyarországon az észt naponta. És 30 éve szabadlábon vannak.

A rablóprivatizáción meggazdagodott közönséges gazemberek játszanak politikusosdit. Védett személyek, nemzetközileg védett személyek, akiket a hazai vádhatóság sosem fog a vádlottak padjára ültetni, vagy ha igen, akkor a bíróság elintézi, hogy felmentsék őket. Már kezdjük unni! Már nagyon kezdjük unni!

Szabadon garázdálkodhatnak olyan ifjú politikusok, akik kényük, kedvük szerint lenyúlnak akár 5 milliárd forintot is, és ezeknek semmi “bántódásuk” nem esik! Míg mások 10 milliós órával, és kaliforniai luxusnyaralókkal büszkélkednek, de a NAV vizsgálattal kapcsolatban még nem született eredmény, pedig az illetőnek van pofája magát minimálbérre bejelenteni, és akkor a kétmilliárdot érő luxusvillájáról még nem is beszéltünk. Szabadon rabolnak, lopnak liberális tolvajaink Magyarországon, de a Budaházyt bezzeg nem lehet szabadon engedni, vegzálni, vegzálni, vegzálni. De meddig még, tisztelt köztársasági elnök asszony? Ki kérje még, ki kérvényezze még a közkegyelmet? Nem elég Bayer Zsolt, nem elég a szinte teljes jobboldali értelmiség, nem elég a tüntetés, szólaljon meg a pápa is talán? Szép és jó, hogy nemzeti kormányunk van, de ideje lenne cselekedni nemcsak a kampányidőszakban, hanem egy választás megnyerése után is.

Itt az ideje Budaházy Györgynek közkegyelmet adni!

 

Mire várunk még? Meddig kell még Budaházy Györgyöt meghurcolni?

Ha már jogállamiság, akkor nem a kormány táján kéne körbe nézni, tisztelt Brüsszel, hanem mondjuk az érzékenyített libernyákok által bitorolt és uralt bíróságoknál….

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

A magyarok ellenállnak – Szijjártó: a globális minimumadó kivetése adóemeléssel és munkahelyek tízezreinek veszélybe kerülésével járna

Brutális képmutatás – Petibohóc futárnak állt: eközben a parlamentben kétmilliót keres