in ,

Gyurcsány Feri szomorú: közösen fogunk újra bukni

Úgy biza

Gyurcsány: közösen fogunk újra bukni

 

 

Gyurcsány Ferenc szerint drámai vereséget szenvedtek, és jó úton haladnak az újabb bukás felé.

Fotó: MTI, archív, szerk.

Váratlan vallomással jelentkezett Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció vezére lázas elmélkedésbe kezdett, és filozofálgatása eredményét meg is osztotta Facebook-oldalán „demokrata barátainak” címezve:

Demokrata barátaimnak mondom, nincs ez jól. Újra drámai vereséget szenvedtünk. Nyögünk a súlya alatt. Belegebedünk, hogy fogást találjunk ezen az átkozott rezsimen. Nem vagyunk megváltók. De legtöbbünk ezen az oldalon tisztességes

– indul a gyurcsányi szembenézés.

Lehet, hogy nem vagyunk elég tehetségesek. Lehet. Lehet, hogy vannak nálunk jobbak. Lehet. De tudjátok, azzal elintézni mindig mindent, hogy nincs ellenzék, hogy mindenki a Fidesz zsebében van, hogy másra se gondolunk, mint saját fizetésünkre, ez nem fair.
Lehetnek ilyenek? Talán igen. De a többség nem ilyen. Sem a mi pártunkban, sem máshol. Ebben biztos vagyok.
Nem vádollak semmivel benneteket. Még csak segítséget se kérek. De szólok, ha a jóhiszeműség minimuma sincs meg az önmagukat demokratának mondók világában, akkor közösen fogunk újra bukni

– festi le a számukra drámai, de a mi szívünknek kedves jövőképet.

És nem elég csak a pártoknak önvizsgálatot tartani. Mert a demokratikus Magyarország nem egyenlő a demokratikus ellenzéki pártokkal. Ebbe Ti is beletartoztok. Múltbeli és jelenbéli megnyilvánulásaitokkal. Szerintem értitek, hogy miről beszélek.
Nem lesz normális párbeszéd Magyarországon soha, ha ezt még a mi oldalunkon se tudjuk megteremteni. De ezt Ti nagyon jól tudjátok nélkülem is.
Csak gondoltam, szólok. Hátha valaki más is gondolkodik saját tennivalóján.
Mi ezt tesszük…

– zárja rejtélyes sorait Gyurcsány Ferenc, amelyek címzettjei jó eséllyel a balliberális értelmiségiek és civilek lehetnek.

(forrás:demokrata.hu)

NA, UGYE – Magyarország a világ tizenötödik legbiztonságosabb állama

KÉSZ, VÉGE – Salvini végképp beintett a migránsokat szállító „civileknek”