in ,

Guruló dollárok – Bayer Zsolt üzent Korányinak: ne pofázz, vallj!

Korányi, te gazember!

Korányi, te gazember! Ne terelj, ne pofázz, ne utasíts vissza semmit, hanem valld be, kiktől kaptátok a pénzt! Világos?

– írja Bayer Zsolt.

 

 

 

 

Korányi Dávid megszólalt az ellenzék külföldi kampánypénzei ügyében

„A kormánypártok egyre gyakrabban és nyíltabban használják a titkosszolgálatokat politikai céljaik eléréséhez” – állítja Korányi Dávid, az Action for Democracy (AD) elnöke, aki Karácsony Gergely főpolgármester és Bajnai Gordon volt miniszterelnök tanácsadója is volt.
A Nemzeti Információs Központ (NIK) szerdán hozta nyilvánosságra, hogy a korábban ismertté váltnál nagyobb, négymilliárd forintot meghaladó összeget utalt Magyarországra az AD és egy másik, az AD-val azonos célokkal működő svájci alapítvány. A NIK szerint a 2022-es országgyűlési választási kampány idején Magyarországra utalt támogatás a választások befolyásolását szolgálta. Ez szerintük egyértelműen Magyarország szuverenitásának megsértését jelenti, egyúttal felveti a vonatkozó magyar jogszabályok megsértésének gyanúját is.

Korányi közleménye szerint büszke arra, hogy szervezete – több más szervezethez, így az EU-hoz hasonlóan – a magyarországi demokrácia és a jogállamiság védelmét támogatja. Az AD a magyar és az amerikai törvényeket betartva, önállóan, befolyásolástól mentesen végzi munkáját. Politikai pártoknak vagy jelölti kampányoknak soha nem adtak támogatást. Az AD nemcsak Magyarországon, hanem a világon mindenhol aktív, ahol veszélyben látják a demokratikus értékeket.

Korányi visszautasítja, hogy a kormány a titkosszolgálatok mellett az adóhivalt és a rendőrséget is politikai célokra használja.

Forrás: 444.hu

 

 

 

Orbán Viktor rendkívüli videót tett közzé – Nem fogunk belesodródni a háborúba! Videó

Megszólalt a korrupt, tüncizős gimi – Több napnyi hallgatás után nyilatkozatot adott ki az Eötvös Gimnázium, tagadják a vesztegetést