in ,

Gulyás Gergely: Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc gyakorlatilag szerves egységet alkotnak

A jelen folytatása: a rezsicsökkentés a benzinárplafon, a minimálbéremelés, a gyermekvédelmi törvény, a migráció elutasítása és kerítéssel körülbástyázott szigorú határvédelem, munkahelyteremtés, munka alapú gazdaság

A jelen folytatása: a rezsicsökkentés a benzinárplafon, a minimálbéremelés, a gyermekvédelmi törvény, a migráció elutasítása és kerítéssel körülbástyázott szigorú határvédelem, munkahelyteremtés, munka alapú gazdaság – ezt mondta Gulyás Gergely az atv.hu-nak adott interjúban arra kérdésre, melyik lesz a legfőbb érvük az Orbán-kormány mellett a jövő évi választásokon. A Miniszterelnökséget vezető miniszter leszögezte: a múlt visszatérése az előbbiekkel szemben a Gyurcsány-koalíció.

Gulyás Gergely az atv.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a múlt visszatérése egyet jelentene a Gyurcsány-koalícióval. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt, hogy a legnagyobb ellenzéki párt ma a Demokratikus Koalíció, és annak elnöke Gyurcsány Ferenc.

AKIK A BALOLDALON HATALOMRA AKARNAK KERÜLNI, AZOKNAK NAGY TÖBBSÉGE MÁR 2002 ÉS 2010 KÖZÖTT MEGMUTATTA, HOGY MIRE KÉPES KORMÁNYON. ÉS A KIRAKATKÜZDELMEK MÖGÖTT TELJES AZ ELVI EGYETÉRTÉS: MÁRKI-ZAY PÉTER ÉS GYURCSÁNY FERENC GYAKORLATILAG SZERVES EGYSÉGET ALKOTNAK.

 

 

 

 

Gulyás Gergely azt is kiemelte, hogy ha a lényegi, tartalmi kérdéseket nézzük:

Márki-Zay Péter ellenzi a rezsicsökkentést, Gyurcsány Ferenc kormányon kétszeresére emelte az áram és háromszorosára a gáz árát. A bevándorlás kapcsán Márki-Zay “befogadó társadalmat” szeretne, Gyurcsány Ferencék kerítést bontanának. A minimálbért a baloldali kormányok alig emelték, Márki-Zay Péter magát a minimálbért is ellenzi.

A miniszter hozzáfűzte:

 

A mi kormányzásunk alatt pedig mindig nagymértékben, jelentősen nőtt a minimálbér.

AZ ELSŐ FIDESZ-KORMÁNYZÁS IDEJÉN NÉGY ÉV ALATT 19500 FORINTRÓL 50 EZERRE, 2010 ÓTA 73500 FORINTRÓL 200 EZERRE EMELTÜK A MINIMÁLBÉRT. MÁRKI-ZAY PÉTER SZAVAI ÉS GYURCSÁNY FERENC TETTEI KÖZÖTT TELJES AZ ÖSSZHANG.

 

 

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

Hoppá! Március 15-én újabb Békemenet lesz! – Videó

Dömötör: a gazdaság erősödött, így jön az adócsökkentés, a nyugdíjemelés és a béremelés