in ,

Gaudi: Aki a Jobbikra szavaz, az a globalista erőket, a bevándoroltatást, a magyarság rabszolgává tételét segíti (PS-videó!)

Felül kell emelkedni a párt-elkötelezettségeken

Felül kell emelkedni a párt-elkötelezettségeken, és világosan kell látni, hogy aki a Jobbikot most, ebben a formában támogatja, az a globalista erők hatalomra jutását, és a magyarság saját hazájában történő elnyomását, rabszolgává tételét és a bevándoroltatás ügyét szolgálja – mondta Gaudi-Nagy Tamás a Merre tovább radikálisok? című szerdai vitafórumon a Polgári Mulatóban.

A volt jobbikos országgyűlési képviselő kiemelte: „a nemzeti minimum, hogy szemkilövetőkkel és csatlósaikkal, bevándorláspártiakkal semmilyen formában, semmilyen alkunak nincs helye. Aki bűnsegédként közreműködik a hatalomra jutásukban, az nemzetellenes bűntettet követ el”. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a PestiSrácok.hu-nak azt mondta: a nemzeti radikális hazafiaknak az a felelőssége most, hogy átlássanak a szitán, észrevegyék azokat az erőket, amelyek a nemzet felszámolására készülnek. Hozzátette:

Sajnálatosan az egyik csapata lett ennek a hadseregnek a Jobbik, amit nem gondoltunk volna, hiszen mi, akik itt ültünk, mindannyian szívünkkel-lelkünkkel, nagy erővel támogattuk azt a jószándékú és nemzeti ellenállást megtestesítő mozgalmat, a Jobbikot, ahogyan elindult.

Gaudi-Nagy Tamás kiemelte: a vitafórumon arra jutottak, hogy félre kell tenni az adott esetben jogos indulataikat, hiszen érte őket sérelem az elmúlt nyolc évben, és a jelenlegi kormánypártokat kell támogatniuk, mivel az összeredményeket tekintve – családpolitika, nemzetpolitika, gazdaságpolitika – terén alapvetően sikeres volt a kormány.

A videót készítette: László Petra

(forrás:pestisracok.hu)

Böjte Csaba: Én a stabilitás mellett állok ki – Engem a változást ígérő pártok közül egyik sem tudott meggyőzni

A Bundestag alelnöke is a Fidesz győzelmét szeretné