in

Gajdics Ottó: Marhaság, hogy megszűnne a Magyar Idők

Minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa, amit a Népszava állít

Minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa, amit a Népszava állít – nyilatkozta a PestiSrácoknak Gajdics Ottó annak kapcsán, hogy a baloldali napilap kedden reggel azzal rukkolt elő, hogy megszűnik a Magyar Idők. Az álhírt a teljes balliberális médiahadsereg kritikátlanul átvette.
A Népszava névtelen forrásra hivatkozva kedden azt írta: „valóban újraindul a Magyar Nemzet, de ezzel párhuzamosan megszűnik a Magyar Idők”. Jól értesültnek gondolt informátoruk szerint „a politikai napilapok piaca olyan kicsi Magyarországon, hogy nem lenne semmi értelme megtartani a Magyar Időket”, a két napilap ugyanis innentől kezdve óhatatlanul is versenytársává válna egymásnak.

Ennek kapcsán a PestiSrácok megkereste Gajdics Ottót, a Magyar Idők főszerkesztőjét, aki határozottan cáfolta a Népszava „értesülését”.

Ez egy minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa. Egyetlen szó sem igaz belőle. Jelenleg nincs is napirenden ez a kérdés, így döntés sem születhetett róla.
A Népszava álhírét a teljes balliberális média (Index, 24.hu, hvg.hu, 444.hu, 168 Óra, ATV, Mérce, napi.hu, propeller.hu, Magyar Narancs, infostart.hu, blikk.hu, Alfahír stb.) kritikátlanul átvette, és arra sem vették a fáradságot, hogy egy telefont megeresszenek Gajdics Ottónak vagy a Magyar Idők tulajdonosának, igaz-e egyetlen szó az egészből.

PestiSrácok

(forrás:www.echotv.hu)

Nem gondolták volna, hogy ilyen erővel támadják majd a 2Rule márkát

Amerikai támogatással veheti át az irányítást Közép-Kelet-Európa