in ,

G. Lajos már egy szardíniai luxusvillában szórja a pénzét – Van mit

Az európai milliárdosok egyik kedvenc üdülőhelyére, Szardínia szigetére repült ma Simicska Lajos és felesége

Az európai milliárdosok egyik kedvenc üdülőhelyére, Szardínia szigetére repült ma Simicska Lajos és felesége. A Jobbikot csődbe vezető milliárdos a VIP-váróból szállt a Wizzair-járatra, majd elrepült a méregdrága nyaralóhelyre – írja a Ripost.

 

Ferihegyről indult Simicska Lajos és felesége ma Szardínia szigetére, ahová többek között olyan világsztárok járnak nyaralni, mint Beyoncé vagy a futballsztár, Cristiano Ronaldo. Simicska ugyan nem magángéppel ment, hanem a Wizzair járattal, azért a VIP várót kibérelte. A láncdohányos hírében álló Simicskát akkor kapták lencsevégre, amikor szenvedélyének élve kiment rágyújtani.

Simicska LajosFORRÁS: RIPOST

Az utazás érdekessége, hogy Simicska külön pénzt fizetett azért, hogy a repülőn a vészkijárat mellett kapjon helyet. Szardínia szigete egyébként a rongyrázásról híres, több világmárka is megtalálható itt a luxushotelek és jachtok mellett.

Nem kizárt, hogy az oligarcha befektetéseket keresve ment Szardíniára, hiszen Porto Cervo olyan luxusfalu a szigeten, amit Karim Aga kán, egy szekta vezetője hozott létre még 1962-ben, kifejezetten a világ leggazdagabb emberei számára.

Simicska Lajos Pusztai Zsuzsanna feleségFORRÁS: RIPOST

Külön befektetési alapot tartanak itt fenn milliárdosok számára egy elképesztő luxuspalotában.
A Ripost értesülése szerint Simicska egy magánvillát bérelt ki maga és felesége számára tizenkét fős személyzettel, saját komornyikkal. Az ilyen kaliberű villákhoz természetesen magánstrand is jár.

Mint ahogyan azt korábban megírtuk  Simicska Lajos fiát, a Magyar Nemzet Lap -, és Könyvkiadó Kft. ügyvezetőjét szeptemberben Amerikába küldi, hogy a családnak készítse elő a terepet, ugyanis a meghiúsult kormányváltás után inkább menekülőre fogják Simicskáék. A bökkentő csak az, hogy Simicska fia nem igazán tud angolul, így ahhoz, hogy egy jó egyetemre bekerüljön a tengerentúlon, előbb a nyelvet kell elsajátítania.

 

(forrás:www.origo.hu)

Márki-Zay végnapjai jönnek? Lázár bekeményített és elküldte a selyemzsinórt!

Orbán: „zárva kell tartani a balkáni migrációs útvonalat”