in ,

Futóbolondok: műanyagszékes (foghíjas) nyuggertalálkozó Maki Zaj vezetésével a 40 fokos Kossuth téren

Gyér érdeklődés, teljes kudarc

Egyszerűen zseniálisak ezek a fehér műanyag székek! Lehetett volna akár balatoni strandkorlát kék is, úgy nem lenne hiányérzetünk, de ííígy…

Legközelebb tessék alaposabban szervezni, mi kék székeket akarunk, az sokkal igénytelenebb.

 

Döbbenetes, hogy a csávó tényleg ilyen hülye: most vagy tényleg a Fidesz fizeti (dehogy fizeti, magától ilyen hülye!), vagy szorgalomból ilyen ostoba ez a politikailag (is) totálisan megbukott szerencsétlen hülye. Inkább az utóbbi.

Az ürgében tényleg semmilyen szégyenérzet nincs, megalázza magát a hatalmas április 3-i vereség után újra, és újra. Más már rég elkullogott volna, és nyalogatná otthon a sebeit, de ez, ez még mindig azt hiszi magáról, hogy valaki, miközben egy bukott senki.

Szóval Maki Zaj összecsődített 50 embert a Kossuth térre, 40 fokban…fehér, cuki kis műanyagszékek várták őket, no nem szocreál stílusban, ezek már a rendszerváltás utáni, fehér, műanyag székek, egyenesen a 90-es évekből. Csodálatos látvány volt.

Mi jól szórakoztunk, Maki Zaj meg újra totálisan hülyét csinált magából, és a legviccesebb az, hogy észre sem veszi saját magát.

Szegény. Lassan megsajnáljuk….  ja, nem.

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

 

Érdekel valakit, hogy mit reagált Fegyőr Orbán Viktor dallasi beszédére?

Hamis Gyurcsány követőinek nagy része a közösségi médiában? Íme Feri thaiföldi rajongói