in ,

Füstgránát – Kocsis Máté: Jakab Péter most hangoskodjon!

„Álljon szépen elő az a jobbikos »honatya«, aki becsempészte az Országgyűlés hivatalába ezt a gránátot!”

„Álljon szépen elő az a jobbikos »honatya«, aki becsempészte az Országgyűlés hivatalába ezt a gránátot!” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, miután tegnap kiderült: Szabó Bence, a Jobbik ifjúsági tagozatának tagja kezében robbant fel a füstgránát, amely következtében működésbe lépett a tűzjelző, és milliós anyagi kár keletkezett a Képviselői Irodaház szerverszobájában. A Jobbik az eset után azt állította, véletlen baleset történt, az említett képviselőt pedig vétlennek nevezte.

„Népszerű eszköz ez manapság az egyre erőszakosabb baloldaliak kezében, hiszen ilyet dobott Fekete-Győr András is a rendőrökre, ami miatt most bíróság előtt áll.

Az ő esetében a baloldali propagandasajtó – és ő maga is – ártatlan kis füstgyertyáról beszélt, amit csak »elejtett«” – jelezte a frakcióvezető, aki megjegyezte: ha ugyanezt az eszközt fociultrák dobálják, akkor az már „emberi élet kioltására alkalmas füstbomba”.

„Milliós kárt okoztak a hivatal szervereiben, szélsőséges hülye gyerekek miatt kellett a tűzoltóknak kivonulniuk a helyszínre, és sok emberben keltettek riadalmat”

– közölte Kocsis Máté, akiben olyan kérdések merültek fel, hogy minek is kell egy füstgránát abba az épületbe, tulajdonképpen mikor akarták azt felhasználni, ha a tegnapi eset csak véletlen volt, és hogyan kerülhetett az épületbe egy ilyen veszélyes eszköz.

Egyébként az irodaházba történő belépéskor az őrök mindenkit tüzetesen átvizsgálnak – kivéve a parlamenti képviselőket. A frakcióvezető szerint egy jobbikos hozhatta be a füstgránátot, amely aztán felrobbant.

„Ilyenkor legyenek tökösek, és ne vitessék el a balhét a beosztottaikkal! Jakab Péter most hangoskodjon!”

– szólította fel a párt elnökét, humorosan megjegyezve: az eset után állítólag sült krumplit is találtak a tett helyszínén.

 

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Elvették a pénzüket – Bocsánatkérést várnak a vendéglátósok Karácsonytól

Szijjártó kőkemény üzente Frédinek: végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet