in

Fürjes Balázs nekiment a Momentumos Hajnal Mikinek

Hajnal Miklós tisztelje meg választóit azzal, hogy bemegy a munkahelyére

Egyéni képviselőként ne tagadja meg a budaiak képviseletét!

„Akit a budaiak megtiszteltek bizalmukkal, az ne hagyja cserben Budát! A momentumos egyéni országgyűlési képviselő hagyja abba a bohóckodást és a parlamenti ellenzék tagjaként tisztelje meg választóit azzal, hogy képviseletükben bemegy a munkahelyére, részt vesz az Országgyűlés alakuló ülésén!

A budai 3-as választókerületben a választást elvesztő, de a szavazópolgárok majd 42 százaléka által támogatott képviselőjelöltként felszólítom a választást megnyerő, de abszolút többséget nem szerző képviselőt: ne bojkottálja az országgyűlés alakuló ülését! Kérem, ne legyen pártkatona, menjen szembe a Momentum egyre zavarosabb bojkottfelhívásával, egyéni képviselőként ne tagadja meg a budaiak képviseletét!

Egy egyéni országgyűlési képviselő, aki jelöltként a budai választópolgárok bizalmát kérte, képviselőként sem első, sem későbbi alkalommal nem hagyhatja cserben a választóit. Hajnal Miklós a választások előtt egy szóval sem mondta a budaiaknak, hogy arra kéri bizalmukat, hogy ne képviselje őket az Országgyűlésben. Hogy majd sértődötten szabotálja a parlamenti munkát, ha ellenzékben maradnak. Erről nem volt szó, ezt elhallgatta. Ahogyan Gyurcsány az adóemeléseket és megszorításokat 2006-ban. Ez így a választók becsapása és megtévesztése.

A kormány erős többséggel nyert felhatalmazást a szavazáson, de a választás után természetesen minden magyar ember kormánya lesz négy évig – háromharmadé, nem kevesebbé. Mert ez a demokrácia törvénye.

Ez a helyzet minden megválasztott egyéni országgyűlési képviselővel is. Hajnal Miklós a teljes budai választókerületét képviseli, minden polgárt, aki a XII. kerületet és a II. kerület egy részét lefedő budai 3-as választókerületben él. Tetszik, nem tetszik, így döntött a budaiak relatív többsége. Ő a képviselőnk. Azoké is, akik nem választották meg, és akik összességében többen vannak, mint akik rá szavaztak.

Kérem tehát Hajnal Miklóst, képviselje azokat, akik erre közvetlenül felhatalmazták, és azt a többséget is, amely ugyan nem rá voksolt, de amelyért képviselőként ugyanúgy felelősséggel tartozik!

P.S.

Közben jönnek a hírek: pár nap durcáskodás után a momentumosok úgy döntöttek, hogy elmennek az alakuló ülésre, sőt esküt is tesznek, csak aztán majd »bojkottálják« az alakuló ülés »érdemi részét«. Kérdés, hogy ezalatt a szalonbojkott alatt mit kell érteni? Talán beülnek a terembe, és a pad alatt csuriba teszik az ujjukat? Azzal a halált megvető bátorsággal, ahogyan összeálltak Gyurcsánnyal is? Biztos vagyok benne: ennél a baloldali szavazók többet várnak. És bizonyosan többet is érdemelnek! Egész Magyarország érdeke, hogy egyszer majd meg is kapják. Akkor is, ha ma még nem látni, kitől…”

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Semmi sem igaz a ZDF és a 444 állításaiból! Kovács Zoltán: a magyar álláspont az olaj- és gázembargó esetében változatlan

Hahó, baloldal! Nem azért kaptok két és félmillió forintos fizetést, hogy ne járjatok be a parlamentbe! Mit képzeltek?