in , ,

Folytatódik Gyurcsány Ferenc nemzetárulása – Ismét a határon túli magyarok ellen hergel az Őszödi Böszme

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a migránsokat betelepítené, de közben a magyarok ellen gyűlöletkampányt indít.

Fidesz: Gyurcsány a migránsokat betelepítené, de a magyarok ellen gyűlöletkampányt indít

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a migránsokat betelepítené, de közben a magyarok ellen gyűlöletkampányt indít.

Hidvéghi Balázs kedden az MTI-nek arra reagált, hogy a DK aláírásgyűjtésbe kezd, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt Magyarországon.

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc vezetésével a baloldal kész végrehajtani a „Soros-tervet”, migránsok tömegeit telepítenék be Magyarországra, közben a határon túli magyarok ellen pedig gyűlöletkampányba kezdenek.

Erre már volt példa: 2004-ben Gyurcsány Ferenc és az MSZP „óriásplakátokon uszított a határon túli magyarság ellen” – mondta Hidvéghi Balázs.

„Folytatódik Gyurcsány Ferenc nemzetárulása”

Nacsa Lőrinc, az IKSZ elnöke kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében így értékelte, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette: elvonná a határon túliak szavazati jogát. Az IKSZ szerint ezzel folytatnák a 2004-ben elkezdett magyarellenes gyűlöletkampányt. Mint kifejtette: a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal sohasem állt ki a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában élő magyarokért, nem támogatták őket, sőt feszültséget is keltettek ellenük. Hozzátette: régóta látszik, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője, de a többi kis pártnak is tisztáznia kell, hogy ők is részesei kívánnak-e lenni az újabb nemzetárulásnak. „Szégyen, hogy a Demokratikus Koalíció a migránsokat betelepítené Magyarországra, de a magyar testvéreinket elutasítja” – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

(magyarhirlap.hu)

Te jó ég! Mi folyik ott? – A forradalmár katalánok Brüsszelbe menekültek

Mindenszentekre és halottak napjára készül az ország