in , ,

Földi László – Polgárháború fenyegeti Nyugat-Európát

Ha Európa nem védi meg a határait, akkor 50-100 év múlva a muszlimok irányítják

Magyarország az ellenzék szerint csupán tranzitországnak számít a migráns szemében, ezért nem kell a kerítés. Ez a kerítésbontási terv hova vezetne?

– Ha az ellenzék így gondolkodik, miért akarja lebontani a kerítést? Miért fontos számára Magyarország érintettsége? Akkor maradjon a kerítés, a bevándorlók kerüljék ki, és menjenek, ahová szeretnének.

Önmagában nem érv, hogy úgysem akarnak itt maradni. Amennyiben a választást a mostani kormánypártok nyerik, még nem biztos, hogy nem érkeznek hozzánk bevándorlók. Nem azért, mert a kormány ezt engedné, hanem, mert az unión belül nincsenek határok, így lehet, hogy északról, nyugatról jönnek a migránsok. Természetesen a célországok a fejlett nyugat-európai államok. Viszont 2015-höz képest az odaérkezők is érzékelik, hogy nem az történik, amit nekik ígértek, amivel odacsábították őket.

Ezért komoly frusztráció uralkodik körükben, s ennek a következménye az a rengeteg utcai erőszakosság Svédországtól Franciaországig.

Az is tény, hogy a migránsok Európában elkezdtek bolyongani, keresve azokat az államokat, ahol könnyebben megkapják a szociális támogatást. Mivel a nyitott határok megmaradnak az unión belül, így minket is elérhet egy ilyen bevándorlási hullám.

(forrás:magyarforum.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

A kormány azonnali vizsgálatot kér az MNB-től a veronai áldozatok hozzátartozóit zaklató biztosító miatt