in ,

Figyu Berni, utazz el nyugatra – Szél Bernadett akkor hiszi el, hogy létezik a Soros-terv, ha látja

Szél Bernadett, az LMP társelnöke nem hiszi, hogy létezik a Soros-terv, ezért közérdekűadat-igénylést nyújtott be, hogy végre kiderüljön, valóban létezik-e vagy sem – írja az Index. 

A lap arról számol be, hogy Szél képviselő-asszony a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén kétségbe vonta a kormány által hangoztatott terv létezését.

Amennyiben nem kapom meg közérdekű adatkérésben a Soros-tervet, tudjuk be annak, hogy ilyen nincsen, és kormányzati propagandát hallgatunk, látunk folyamatosan, szintén közpénzből finanszírozva”

– mondta. De nem csak ő, hanem a Jobbikos Mirkóczki Ádám is kétkedik a Soros-terv létezésében, a szocialista Molnár Zsolt pedig kijelentette, teljesen világos, hogy nincsen ilyen terv.

 

Ma is hosszú időn keresztül, zárt ülésen vitatkoztak a képviselőtársaim egy olyan kérdésről, amely ebben a formában – napnál világosabb -, hogy nem létezik, kizárólag a Fidesz PR-kommunikációjában van ilyen. Nincsen Soros-terv, nem szükségszerű erről nemzeti konzultációt folytatni, és nem szól másról, mint figyelemelterelésről”

– mondta Molnár.

Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke szerint az ellenzéki képviselők kizárólag a politikai balhé miatt vonják kétségbe a terv létezését. Kijelentette, politikustársainak egy célja van a terv megkérdőjelezésével: hogy beteljesítsék a Soros-tervet.

Amennyiben Széll Bernadették nem kapnák meg közérdekű adatként a Soros-tervet, figyelmükbe ajánljuk az alábbi dokumentumot, olvasgatásra. Ebben maga Soros György fejti ki tervét Európával kapcsolatban. Itt pedig akár le is tölthetik azt.

PestiSrácok.hu/Index

(pestisracok.hu)

Apáti Bence írása – Alföldi Róbert lefasisztázta a kormányt

A kormány durván szigorít – Akár örökre is eltilthatják a gyerekektől a pedofilokat