in , ,

Figyelem! A Pfizer vakcina tulajdonosa: Bill és Melinda Gates!

Csak úgy szólunk

Mi nem állítunk semmit, nem buzdítunk semmire a vakcinával kapcsolatban, csak utánanéztünk az egyik várhatóan nyugatról érkező vakcinának.

Terjed a jó hír, hogy 90%-ban hatékony a Pfizer vakcinája.

 

Így ír erről a 888.hu:

 

Kilencven százalékban hatásos lehet az amerikai Pfizer és a német BioNTech gyógyszergyártó által kifejlesztett kísérleti oltóanyag az új típusú koronavírus ellen – jelentette be a két cég hétfőn.

Kiemelték:

tovább folytatják a munkát, és azzal számolnak, hogy november harmadik hetében lesz elég adatuk ahhoz, hogy kiváltsák az amerikai szakhatóság rendkívüli engedélyét az oltás forgalomba hozatalához.

Mint írták, az idén nagyjából ötvenmillió, jövőre 1,3 milliárd adagot tudnak gyártani a BNT162b2 elnevezésű oltóanyagból.
A klinikai kísérletek utolsó, harmadik fázisa július 27-én kezdődött. Az oltás mindkét dózisát a fejlesztési program 38 955 résztvevője kapta meg.
Az adatok egy külső, független testület (Data Monitoring Committee – DMC) előzetes elemzése alapján azt mutatják, hogy az oltás a beadás utáni 28. naptól védettséget biztosít az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) által okozott betegség (Covid-19) ellen. Ez az eredmény

„az innováció, a tudomány és az egész világra kiterjedő együttműködés győzelme”

– idézték a közleményben Ugur Sahint, a BioNTech társalapító-vezérigazgatóját.

A szakember többek között rámutatott, hogy a DMC előzetes elemzése éppen a SARS-Cov-2-járvány második hullámának közepette készült el. Ez még inkább kiemeli annak jelentőségét, hogy a fejlesztés a világjárványból a „normalitásba” visszavezető utak egyikét jelentheti – fogalmazott.

Az eredetileg daganatos betegségek gyógyítására szakosodott mainzi BioNTech és a New York-i központú Pfizer Lightspeed (Fénysebesség) nevű fejlesztési programja a világjárvány első heteiben kezdődött.
A vakcinákért felelős német szövetségi szakhatóság, a Paul Ehrlich Intézet (Paul Ehrlich Institut, Bundesinstitut für Impfstoffe und biomedizinische Arzneimittel) áprilisban adta meg az engedélyt az oltóanyag emberi tesztelésére. Az Egyesült Államokban májusban kezdődtek a klinikai tesztek.

 


 

Eddig a hír. Mi pedig utánanéztünk, hogy kié a Pfizer cég!

Meg fognak lepődni!

 

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2016/09/OPP1133548

DISCOVERY CENTER

At the Bill & Melinda Gates Foundation Discovery Center, you’ll find stories of work that is improving lives, from Seattle to South Africa.

PLAN A VISIT


 

Az a helyzet, hogy mindenki azzal oltatja be magát, amivel akarja, de ha nem haragszik a kedves olvasó, mi inkább megvárjuk az orosz vagy a kínai vakcinát!

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaidat is!

Ügy lezárva! Vidnyánszky bejelentette: február elsejétől új helyszíneken folytatódik az oktatás az SZFE-n

Remek döntés! Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók és a védekezésben résztvevő hallgatók