in ,

Figyelem – A Fidesz nem nyúlta le a MANYUP vagyont! Ez balliberális hazugság!

Libsi hazugságok helyett a tények!

„A Fidesz 7 évvel ezelőtt ellopta a MANYUP vagyonát!” „Orbán Viktor haveri zsebekbe tömködte, elherdálta, az erőszakkal az államiba kényszerített emberek, időskori megtakarításait!”. Blablabla…
Biztos, hogy ismerjük, a történetet?
Horn Gyula kormánya, a Világbank „noszogatására” vezette be, a KÖTELEZŐ és az ÖNKÉNTES alapú magán-nyugdíjpénztári rendszert. A lakosság befizetései mellé, a szoclib. kormány HAVI 30 MILLIÁRD KÖZPÉNZZEL megtámogatta a pénztárakat! *Honnan volt havi 30 milliárd erre? KIVETTÉK A KÖLTSÉGVETÉSBŐL! *Mivel pótolták a lyukat? HITELBŐL! *Honnan jött ehhez a hitel? MAGÁNBANKOKTÓL, JÓ KIS KAMATRA!
SZÁMOLJUNK!: Havi 30 milliárd, + évi 40 milliárd kamat = ÉVENTE 400 MILLIÁRDba fájt, az adófizetőknek ez a csodás manőver.
Vagyis a csúcsszuper kasszák, évi 400 milliárdnyi államadósságot termeltek. A 13 éves működésük alatt, durván 5000 MILLIÁRDOT LENYÚLTAK AZ ÁLLAMKASSZÁBÓL! Ugye milyen remek üzlet, privátként az államot fejni? Ez az évi 400 milliárd nagyon csúnya lyukakat ütött, a költségvetésben.
Amit ugye Veres Jani szorgalmasan meghamisított, Gyurcsány kérésére. Majd lett belőle Öszöd. A szoci kormányok, a kedvenc bankjaikat és biztosítóikat hozták helyzetbe, a magyarok kárára. Igen szép részesedéseket kaphattak cserébe az urak. Ugye mily nagy a hasonlóság, a devizások tönkretétele és a MANYUP-osok tönkretétele között?! Itt is a BANKOK ÉS A BIZTOSÍTÓK a kedvezményezettjei a piszkos árulásoknak!
De mit is várhattunk el hazánk BANKÁRKORMÁNYAITÓL?
És most jól figyeljünk! *Az államtól kb. 5000 milliárd átvándorolt, a MANYUP-ba. *2010-ben, a rendszer „felszámolásánál”, kb. 2400-2500 milliárd Forintnyi vagyon érkezhetett vissza! Tehát, kb. a fele! *HOVA LETT A MÁSIK FELE? * ÉS HOVA LETT A MAGYAROK BEFIZETÉSE? A 10-12 évnyi befizetett vagyon? Elfogyott a tőzsdéken és egyéb útvesztőkben. A pénztárak Magyarországon állomásozó menedzsmentje, milliárdos jutalmakat vett fel. Volt olyan pénztár, amelynek vezetői 5 milliárdot utaltak haza, válság idején. Miközben a megtakarítások zöme eltűnt!!!
Merészeli kimondani ma akármelyik ellenzéki, hogy a Fidesz ellopta a nyugdíját többmillió befizetőnek? Merészeli, mert aljas gazember mind. Azt is merészelte, hogy tüntetésre hívta a magyart! Tüntetni azok ellen, akik rendet tesznek. Tüntetni a devizakárosultakért, mikor ők vágták tarkón a hinni akarókat. Tüntetni a MANYUP károsultjaiért, mikor ők maguk lopták meg őket. 30ezren, meg 60ezren, meg 100ezren, meg 1 millióan….stb., stb… Hány és hány cirkuszt műveltek az utcákon, hergelve a népet, hogy megdöntsék a kormányt? Vajon miért kell a 7 évvel ezelőtt, majd 4 évvel később újra megválasztott kormányt megdönteni? Hiszen hatalmasat nyertek. Mi szavaztuk meg őket, nem a hottentották.
Mi akartuk a Fideszt és Orbán Viktort hatalomba juttatni! Kétharmaddal! Hogy rendet tegyen! Hogy megállítsa az eladósításunkat! Hogy megpróbáljon újraépíteni mindent! Miért akarják megdönteni, amit a nagy többség megszavazott?
Mert félnek, hogy napvilágra kerül minden aljasság? Már késő! Hogy visszanyithassák a pénzcsapokat? Nem fog menni! Még ha az elszámoltatás útjába sziklákat is tolnak és külföldi segítséggel akasztják meg azt, akkor is kiderül az igazság! 7 éve hallgatjuk, hogy a Fidesz ellopta a nyugdíjainkat. 7 éve hallgatjuk, hogy a gaz „Zorbán” kisemmizte az embereket. 7 éve ontja a hazugságot MANYUP-ügyben is a teljes ellenzék. 7 éve tűri Orbán Viktor, a súlyos rágalmakat.
A rendszer megléte volt az erőszak. A rendszer lopta meg a befizetőket. Az a rendszer, amit a szocik kreálták. Ők követtek el világraszóló aljasságot velünk szemben! Meglopták és hagyták meglopni a több millió magyart, s most van bőr a képükön, kánonban ordítani, hogy a „maffiakormány” kisemmizi a dolgozókat, és nem törődik a nyugdíjasokkal!
Mutasson fel bárki olyan irományt, amiben az Orbán kormány kötelezi a lakosságot arra, hogy visszalépjen az állami nyugdíjrendszerbe!! Nincs ilyen! Választható volt, vagy maradunk a privátban, vagy visszalépünk az államiba. (Ellentétben a szocik kötelező erejű rendeletével!) Mivel a nyugdíjrendszer visszaalakítását a teljes Jobbik frakció is megszavazta, felettébb furcsa az ő vádaskodásuk is. Szavazóik, szimpatizánsaik megvezetésének eredményeként, ma a jobbikos kötődésűek, a legharsányabb védelmezői a szoclibek árulásainak!
Jól mutatta a lakosság félelmeit az, hogy szinte egységesen visszamenekült a biztos állami rendszerbe a több millió befizető. 10-12 évnyi befizetésünkből, szinte semmit nem tudott felmutatni a magánkassza!
Nemhogy gyarapodott volna, a náluk gyűjtött „betét”, hanem még abból is csak morzsák maradtak, amit mi bíztunk rájuk, gondos kezelésre. (Tudom, hogy van kivétel. De sokmillió magyar ember újbóli lenyúlásánál, ez írreleváns.)
Nagy az Isten állatkertje! Remélem sok benne a bátor sólyom, a patkányszaporulat egyensúlybantartásához
(Forrás: facebook)

Terraformálás „isteni” Soros módra – eltűnt nemzetek, eltűnt identitás, eltűnt kultúrák, eltűnt keresztények maradnak hátra

II. János Pál Pápa döbbenetes látomása az illegális bevándorlókról