in ,

Figyelem! 2022-től megszűnhet a CSOK és a rezsicsökkentés is!

Semmi sem jár automatikusan!

Szeretnénk felhívni a kedves olvasóink figyelmét, politikai hovatartozástól függetlenül, hogy vegyék komolyan 2022-es választásokat. 

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy vannak dolgok az országban, amik nem járnak automatikusan mindenkinek. Attól függ, hogy ki kormányoz. Jó lenne, ha a választók többsége, még azok is, akik nem politizálnak, felismernék, hogy a politikai nézeteken túl vannak tényszerűségek, amit egy választás alkalmával nem szabad figyelmen kívül hagyni! Egy választás ugyan 4 évre szól, de egy hibás döntés akár 10-20 évre is visszavetheti az ország fejlődését. Sokan dicséretesnek, de magától értetődőnek tartják, hogy nem igazán növekednek a rezsiárak, ami a rezsicsökkentésnek köszönhető. Evidesnek tartják az emberek, hogy van CSOK, babakötvény, családi adókedvezmények, és évről évre emelkedő fizetések, és pl. 13. havi nyugdíj. Sajnos ki kell ábrándítsunk mindenkit: ezek nem járnak maguktól! Egy tollvonással minden eltörölhető! Ha olyan kormány kerül hatalomra, amelyik pl. nem szavazta meg a fent felsorolt intézkedéseket, ők ezeket azonnal el fogják törölni! Hisz a parlamentben sem szavazták meg!

 

Szeretnénk, ha politikai nézettől függetlenül MINDENKI megértené:

Semmi sincs kőbe vésve, főleg nem Magyarországon!

Elhisszük, és tudjuk, hogy vannak olyan agymosott elvetemültek, akinek akkor is jó, ha neki és az egész országnak rossz, velük nem kívánunk foglalkozni. Azokhoz szólunk, akiket nem foglalkoztat a politika, de 4 évenként azért van véleményük. Sokszor az ő kezükben van az ország sorsa. Lehet, hogy 2022-ben is így lesz…

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Upsz! Távozásra szólította fel a közéletből Donáth Annát az igazságügyi miniszter

Hoppá! Akcióban a mosolygós szemű miniszter! A CSOK mellett visszaigényelhető az öt százalékos áfa is