in

Fidesz: Az LMP elcsicskásodott

A Fidesz szerint az ellenzék a “Soros-terv” szolgálatában áll, ezért támadja folyamatosan a “Stop Soros” törvénytervezetet.

A Fidesz szerint az ellenzék a “Soros-terv” szolgálatában áll, ezért támadja folyamatosan a “Stop Soros” törvénytervezetet. Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: egyetlen ellenzéki párt sem nyilatkozott úgy, hogy szükség van a törvénycsomagra.

Az LMP, a DK, az MSZP és a Jobbik “ugyanazt a nótát fújja”: tagadják még azt is, hogy létezik a “Soros-terv”, vitatják a “Stop Soros” értelmét, minden másról beszélnek, csak arról nem, hogy elfogadható-e nekik a javasolt törvénycsomag, készek-e megakadályozni a “Soros-terv” végrehajtását – fogalmazott a politikus.

Aki nem támogatja a múlt héten bejelentett törvénytervezetet – folytatta Puskás Imre -, az azt mondja, nincs szükség arra, hogy a magyar emberek és hatóságok világosabb képet kapjanak a bevándorlásszervező és -támogató szervezetek működéséről, külföldről kapott támogatásaik 25 százalékával pedig hozzájáruljanak a magyar határvédelem költségeihez. A “Stop Soros” ellenzői nem támogatják azt sem, hogy a magyar hatóságok dönthessenek úgy, hogy a bevándorlást támogatók, pénzelők ne léphessenek be Magyarországra, de legalábbis a határvédelmi övezetbe – tette hozzá.

A szóvivő szerint aki nem támogatja a “Stop Sorost”, az egyértelműen a “Soros-terv” szolgálatában áll. A “Soros-terv” pedig igenis létezik,

Soros György dollármilliárdokkal támogatja a terv végrehajtását (…), a Soros-szervezetek működését és a migránspárti brüsszeli politikusokat”

– jelentette ki, hozzátéve, hogy Brüsszelben is olyan döntéseket fogalmaztak meg, amelyek a “Soros-terv” pontjait tartalmazzák.

Puskás Imre ezek alapján rendkívül nagynak nevezte az áprilisi országgyűlési választás tétjét: míg a nemzeti kormány azt mondja, “stop Soros”, addig az ellenzék ezzel szemben “a Soros-terv szolgálatában áll”. A Fidesz szóvivője kérdésre kijelentette: a kormány nem hajlandó végrehajtani a kötelező kvótát, illegális migránsokat befogadni, amiért az Európai Bizottság pert is indított Magyarország ellen.

Nincs ellentmondás abban, amit mondunk, és amit teszünk, az teljesen egyértelmű: elutasítjuk a Soros-tervet és a ránk kényszerített kötelező migránskvótát”

– fogalmazott.

Az ellenzék esetleges választási együttműködését firtató kérdésre azt válaszolta: ugyanaz történik, mint 2014-ben, az ellenzéki oldalon a pénzért és a hatalomért mindent megtesznek, minden korábban vallott elvüket félreteszik. “Nagy sebességgel, egyre biztosabban” készül a “Soros-lista” – fogalmazott.

Puskás Imre szavai szerint az LMP is azon pártok közé tartozik, amelyek korábbi elveiket elhagyják, az LMP is mindenre képes a pénzért és a hatalomért, még arra is, hogy “összebútorozzanak Simicskával”.

Ők is elcsicskásodtak”

– mondta.
(pestisracok.hu)

Si­mics­káék felzabálják az LMP-t

A HVG már a látszatra sem ügyel, és leplezetlenül uszít