in , , ,

Feri, most fogadj be menekülteket!

2015-öt írunk

2015. szeptember 2:

menekülteket fogadott be otthonába Gyurcsány Ferenc.

 

Budapest – Vasárnap óta egymásnak adják a kilincset Gyurcsány Ferenc házában a menekültek.

 

A család közösen döntött arról, hogy a legrászorultabbaknak egy-egy éjszakára menedéket nyújtanak.

– Már korábban is kijártunk a pályaudvarokra, hogy valami ételt, ruhát adjunk a tranzit zónában várakozóknak. Vasárnap megbeszéltük, hogy segítünk egy apukán, aki gyermekeivel egyedül maradt, miután várandós felségét elvitték a mentők – mondta a Blikknek, a DK elnöke.

 

– A dolgozószobámat és Marci fiam szobáját kiürítettük, matracokat tettünk be, azóta minden este ott töltenek egy-egy éjszakát a legrászorultabb családok. A Déli pályaudvarnál az önkéntes segítők választják ki őket – tette hozzá a politikus. Mint mondta, vendégeik külön fürdőszobát használhatnak, kapnak tiszta törölközőt, borotvát, éjszak pedig a ruháikat kimossák. – Én magam főzök nekik, persze csak olyat, amit maguk is ehetnek, lassan megismerem a fontosabb ételeiket.

Gyurcsány még saját ruháiból is ad a menekülteknek, a képen a mellette álló férfi például épp azt az ingét vette fel, amelyben pártvezető szilveszterkor a dj-pulton játszott.

 

– Általában éjjel 1-ig eltart, míg mindennel elkészülünk, ébredéskor reggelit készítek, aztán pedig visszük az embereket abba a menekültügyi hivatalba, amelyet a segítők a hivatalos papírok alapján meghatároznak. Az új napirend szerint 11-kor indulunk munkába, este pedig készülünk az újabb családok fogadására.

– írja a blikk.hu.

 


 

 

Hát ez tényleg megható. Ha nem magyarokat kell befogadni, hanem illegális bevándorlókat, gazdasági bevándorlókat, egy teljesen más kultúrából érkező hódítók brigádját, azokat gond nélkül befogadja Gyurcsány.

Most, hogy valódi menekültek, magyarok, kárpátaljai magyarok érkeznek, Gyurcsány őket már nem fogadja be. Ez Gyurcsány.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Üzenet Jakab Péternek: irány a ukrán front, Peti!

      Ezek tényleg lopnak – Vallomás: az MSZP-s Baja Ferenc is kapott 30 millió vesztegetési pénzt