in ,

Felkészültünk a télre – De be kell valljuk, hóra nem számítottunk – Gyűlöletkeltő plakátokkal telerakni már sikerült a fővárost, de 5 nap nem volt elég a hóra felkészülni

Tudták, hogy jön

Előre figyelmeztetett az Országos Meteorológiai szolgálat. Nagyjából egy hete volt felkészülni a közelgő télre Kamu Geri hivatalának. Nem sikerült.

Ismét nem sikerült. Pedig előre tudtak mindent. Áramlopás már megy. Soron kívül vakcinázás már megy. Zeneiskola elfoglalása, és 600 gyerek elöli elkobzása már megy. Teleplakátolni Budapestet gyűlöletkeltő, hazug, politikai plakátokkal, már megy.

 

Facebookozni, naponta 6, legalább 2-3 ezer karakteres ócska politikai bejegyzéseket, vádaskodásokat megfogalmazni valódi városvezetés helyett, az már megy.

 

Politikai propaganda, manipuláció, kormánygyalázás, vádaskodás, plakátolás az már megy, főpolgármester „úr”, de a szaros, csúszós, mocskos, szemetes fővárosát felkészíteni 5 cm hóra még nem.

Ismét gratulálunk!

 

u.i: a fűtéstámogatást azóta várjuk!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pilhál: hát jó reggelt, Főpolgármester úr! Ébren tetszik már lenni?

Példát vehetnénk Putyinról – Putyin nem vacakol, rendet tesz – Nemzetközi körözést adtak ki az oroszországi tüntetések szervezője ellen