in ,

Felhívás! A társadalmi béke érdekében: azonnal mentsék fel Lengyel Andrea bírónőt hivatása alól!

Most már aztán elég volt!

Szinte már minden napra jut egy-egy olyan ítélet, amely az áldozat helyett a bűnözőt védi, a gyilkost babusgatja, fittyet hány jogra, igazságra, józan paraszti észre. Kedden szabadon engedte a bíróság a borsodnádasdi 17 éves Csenge kegyetlen gyilkosát. Neve is van az ítéletet elkövető bírónak: ő Lengyel Andrea (vezető képünkön). Lássuk, Lengyel Andrea miként jutott el a fölismerésig, hogy egy fiatal leány kegyetlen meggyilkolásáért elegendő büntetés két és fél évnyi előzetes letartóztatás!

Lengyel Andrea szerint logikus, okszerű és életszerű, amivel a vádlott védekezett, vagyis: dehogy ő verte eszméletlenre a lányt, ő csupán visszament a találkozójuk helyszínére, ahol pár órával korábban a lánnyal volt, ott találta őt eszméletlenül, azt hitte, meghalt, pánikba esett, s ezért tette az aknába fejjel lefelé. Lengyel Andrea szerint logikus, okszerű és életszerű valakit aknába hajítani olyankor, ha előzőleg nem is mi vertük őt eszméletlenre. Naná!  – Írja Pilhál Tamás a pestisracok.hu -n.

 

 

A mindenszo.hu pedig felszólítja az illetékeseket, hogy a társadalmi béke érdekében AZONNALI HATÁLLYAL MENTSÉK FEL HIVATÁSA ALÓL ezt a gazember Lengyel Andreát, amíg nem késő! 

ELÉG VOLT!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt – Virológusok országa

Die Presse: Orbánnak volt igaza, bocsánatkérést érdemel