in ,

Fejlövést szánna a miniszterelnöknek az MSZP pécsi elnökségi tagja – Ezek után vajon lemond?

Ez túlmegy már minden határon!

Döbbenetes komment jelent meg a PestiSrácok.hu Facebook-oldalán az egyik csütörtök esti bejegyzésünk alatt. Az abban szereplő kép, és amit sugall, súlyosan becsületsértő és túlmegy minden eddigi határon.

A hozzászólásban egy olyan mémet osztottak meg nyilvánosan, amin több fideszes politikus között Orbán Viktor miniszterelnök szerepel, fején vérző sebbel. A felirat szerint “nincs ebben semmi hiba”. A kommentelő Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja volt. 

Naponta jelennek meg non-stop ízléstelen, hergelő megjegyzések, bejegyzések a közösségi portálokon, amelyek csak szaporodnak a kampány előrehaladtával. Arra is volt már nem egy példa, hogy politikai tisztségviselőnek kellett magyarázkodnia szabad szájú internetes kinyilatkoztatásaik miatt, de van az a szint, ami túlmegy a szabad véleménynyilvánításon.

Simon József, aki az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, túllépett azon a bizonyos határon. A további hozzászólásokból is kitűnik, hogy komoly közfelháborodást keltett ízléstelen mémjével, amely a fejbe lőtt miniszterelnököt ábrázolja.

A képet természetesen mi kikockáztuk!

A képre a következő feliratot írták: “Keresd a hibát!!! Én nem találtam… “

Megkérdeztük Balsai István ügyvédet, minek minősül a PestiSrácok.hu Facebook-oldalán megosztott ízléstelen komment. Balsai István azt mondta, a bejegyzés “súlyosan becsületsértő”, amiért a méltóságában sértett ábrázolt személy jogi lépéseket tehet.

Vezető kép: Facebook.com
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Apáti Bence – Karaktergyilkosság futószalagon

A mindenszo.hu közleménye a pécsi MSZP-s uszító véleménye kapcsán