in ,

Farage – Amíg nem kritizáltam Sorost, nem voltam antiszemita

Szerintem az emberek többsége nem is érti, milyen mértékű ennek az embernek a hálózata, és mekkora pénz van mögötte

Antiszemitának neveznek, mert kritizálom Sorost. Mindennek neveztek már az elmúlt húsz évben, de ennek még nem, amíg el nem kezdtem támadni Sorost.

Azért aggaszt, mert a Nyílt Társadalomért Alapítványoknak eddig is volt tizenötmilliárd dollárja, és újabb tizennyolcmilliárdot kapnak. Soha a politika világában nem láttunk még politikai nyomásgyakorló csoportot ennyi pénzzel. Több pénzük van, mint a legtöbb kormánynak! Azt látom, hogy Soros le akarja rombolni a nemzetállamot, le akarja rombolni a család egységét, minden olyan normát, amit a nyugati társadalomnak tulajdonítunk.

Szerintem ez nagyon veszélyes. Mindenkinek megnehezítik az életét, aki keresztezi az útját. Élet-halál harcot vív a magyar miniszterelnökkel. Szerintem az emberek többsége nem is érti, milyen mértékű ennek az embernek a hálózata, és mekkora pénz van mögötte.

Óriási propagandaháború zajlik. Korábban rámutattam, hogy Sorosnak kétszázhuszonhat barátja van az EP-ben, kértem őket, hozzák nyilvánosságra elkötelezettségük mértékét. Persze nem kaptam egy választ sem. Szóval Soros valós probléma, nem csak Magyarországnak, hanem sokkal szélesebb értelemben. Nagy ellensége George Soros a nemzetállamnak és a zsidó-keresztény kultúrának – nyilatkozta Nigel Farage, az UKIP volt elnöke a Magyar Hírlapnak.

Arra a kérdésre pedig, hogy a V4-ek politikáját osztják-e a nyugati emberek, azt válaszolta, hogy: Kétségtelenül. A németek és a franciák többsége is ezt mondaná. Vannak már kis győzelmeik, elindult egy kis változás, Donald Tusk is kezd rájönni, hogy a mostani politika nevetséges. De azért még nagyon ne veregessék hátba magukat!

(forrás:magyarforum.hu)

TELJES KUDARC! – Ismét érdektelenségbe fulladt a vasárnapi tüntetés

Salvini: Példaértékű, ahogy Magyarország megállítja a migrációt