in

Farage: 2016-ban fellázadtunk, 2018-ban pedig folytatjuk!

A Brexit arca, Nigel Farage is felszólalt a konzervatív CPAC éves konferenciáján.

 

Nigel Farage brit konzervatív politikus pénteken mondott beszédet a CPAC-rendezvényen, ahol először is a hazafias politika feltámadását ünnepelte. Mint mondta, a 2000-es évek környékén a hazafias, nemzeti pártok átlagosan 8 százalékos támogatottságot tudhattak magukénak, idén pedig ez a szám már 24-re nőtt. A hazafias lázadás csúcspontjának Donald Trump 2016-os győzelmét nevezte.

Trump elnökségének támogatása volt életem legjobb döntése. Korábban azt gondoltam, hogy jó elnök lesz, de most azt mondom, minden várakozásomat felülmúlta.”

A brit politikus ugyanakkor leszögezte: a politikai establishment még mindig nem tért nyugovóra a 2016-os eredmények láttán, s ezért nem szabad pihenni egy percig sem.

 I’m live from @CPAC!

CPAC @CPAC

WATCH LIVE: The #Brexit Bad Boy @Nigel_Farage closes the main stage program of day 2 at #CPAC2018. #ATimeForAction

pscp.tv

Mint mondta, az Egyesült Államokban lassan a sajtó válik az ellenzékké, ez látszik azon, hogy Trumpról szinte csak negatív hangvételben írnak, teljesen mellőzve az objektív tájékoztatást. Emellett azonban a balos sajtó az összeesküvés-elméletektől sem riad vissza; ezt jelzi az, hogy Farage lett a szemükben az összekötő kapocs Trump, Putyin és Julian Assange között.

Nem szabad alábecsülnünk ellenfeleink erejét. Minden követ meg fognak mozgatni, hogy aláássák a hazafias, konzervatív mozgalmat. Gondoljatok csak Soros Györgyre.”

Farage végül kitért a Brexitre is, amelyet újabban minden eszközzel megpróbálnak visszafordítani. A brit politikus ígéretet tett arra, hogy amennyiben ez a veszély komolyan fenyegetni kezd, „visszatér a csatasorba”, és újra lándzsát fog törni a Brexit mellett.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

Fidesz: Az LMP egy újabb kiábrándító baloldali párttá vált

Márfi érsek – Ez invázió, “a Föld déli fele elfoglalja az északit”