in ,

Fához fogja láncolni magát Karácsony Gergely, ha a kormány építeni mer a Városligetben – Remek! Paradicsomot, tojást előkészíteni!

Karácsony Gergely főpolgármester interjút adott a szombati RTL Klub Híradónak, beszélt a Lánchíd felújításáról, a Liget-projektről és a fővárosi kerékpárutakról is.

Mindenszo.hu kommentár: amikor napokkal ezelőtt kivágatott 85 fát, miért nem láncolta magát azokhoz a fákhoz?????


Karácsony Gergely főpolgármester interjút adott a szombati RTL Klub Híradónak, beszélt a Lánchíd felújításáról, a Liget-projektről és a fővárosi kerékpárutakról is.

Azt mondta, szerinte felelőtlenség lenne elkezdeni a Lánchíd felújítását, amíg nem tudják, miből fizetik ki. „Jelenleg annyit tudunk, hogy a kormány el akarja vonni azt a pénzt, ami elég lenne arra, hogy a Lánchidat akár minden évben felújítsuk” – mondta a főpolgármester az RTL Klub szombati Híradójában, majd hozzátette: „A Lánchíd fel lesz újítva, akkor is, ha beleroskadunk.” De egyelőre nem látni, mikor.

Az interjúban azt is újra elmondta Karácsony Gergely, hogy a ligetprojekttel kapcsolatban nem enged: nem szeretné, ha a Városligetbe újabb épületeket húznának fel. Ha ezt valahogy a kormány mégis megtenné, akkor

odaláncolnám magam a kivágandó fákhoz, és jönnének még néhányan”,

fogalmazott Karácsony Gergely. – Írja az index.hu

 


 

Tehát ami Amerikának George Floyd, az nálunk a Városliget lesz, ha már nem sikerült egy jó kis rasszista bűncselekményt találni Magyarországon. Sebaj! Akkor itt az ideje előkészíteni a paradicsomot és a tojást, érezze csak a főpolgármester mennyire „szeretjük”. Mert ez be fog következni, ha ő meglépi! Ugyanis személyesen is érint minket ez a kurva biciklisáv, mi sem tudunk közlekedni a városban miatta, és elegünk van!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Beteg világ! A bűnöző George Floyd aranykoporsót kapott, anno Szent II. János Pál pápa fa koporsót

USA lázadás – Megérkezett az év mémje az amerikai állapotokról