in ,

Ezt nem fogjátok elhinni: az ellenzéki összefogás nem állít jelöltet az egri időközi választáson

A Fidesz, a Mi Hazánk és független jelöltek között választhatnak majd a szavazók június végén.

Mindenszo.hu kommentár: döbbenet. Ott tart az ellenzéki “összefogás”, hogy már egy időközi választáson sem indulnak el. Egyszerűen nem lesz ellenzéki jelölt az egri választáson! Elképesztő.

Totális K.O.

 

 

Jöjjön a hír:


Időközi választást tartanak Egerben, mert Berecz Mátyás, aki az ellenzéki összefogás jelöltjeként indult és maradt alul az országgyűlési választásokon, még márciusban lemondott az önkormányzati képviselőségről. A választást június 26-án rendezik meg Eger 7. számú választókerületében – adta hírül az azonnali.hu.

A mezőny jelenleg úgy néz ki, hogy két független indulót (Román Dánielt és Oravecz János Tamást) már nyilvántartásba vették, mellettük a szintén függetlenként induló, az Egri Ügyek szerint Mirkóczki Ádám polgármester által támogatott Farkas Richárd is összeszedte a szükséges aláírásokat, akárcsak a szintén független Bodnár Pál.

A cikkből kiderült,

Vermes Ádám a Jobbik és a DK jelöltje – akinek indítása körülményei sem voltak egyértelműek – szombaton, egy Facebook-bejegyzésben jelentette be visszalépését.

 

„Folytatódik tehát az országos trend, az áprilisi választásokon megvert ellenzék továbbra sem képes alternatívát felmutatni” – írta az Egri Ügyekre hivatkozva az azonnali.hu.

Így a pártok tekintetében maradt Bábel Ildikó a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje, Orosz Lászlóné a Fidesz-KDNP jelöltje. De az Egri Ügyek információi szerint a Megoldás Mozgalom is szeretne jelöltet állítani.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

A rakpartlezárás, és az autósok üldözése fogja Kamu Geri vesztét okozni

Hont András tovább csicskítja a baloldalt: amíg Bozóki András és Dessewffy Tibor fejti meg, hogy mik az okok és mi a teendő – Addig bátran lehet készülni az ötödik kétharmadra