in , ,

Ezt kéne Dobrev pofája elé tolni: Die Presse a magyar ellenzékről: „Ilyen ellenfelektől Orbánnak nem kell félnie”

A szerző kiemeli, hogy Gyurcsány Ferenc folyamatosan ostorozza Márki-Zay Pétert, őt teszi felelőssé a baloldal bukásáért.

Kedvezőtlen képet tár elénk a magyar ellenzékről a bécsi lap budapesti tudósítása, amiről már a cím árulkodik: „Ilyen ellenfelektől Orbánnak nem kell félnie”. A szerző szerint, hogy a miniszterelnökkel szemben felsorakozott erők a választási kudarc után még jobban megosztottak, mint idáig és semmi esélyük sincs a hatalom megszerzésére.

A szerző kiemeli, hogy Gyurcsány Ferenc folyamatosan ostorozza Márki-Zay Pétert, őt teszi felelőssé a baloldal bukásáért. A DK

azt a következtetést vonta le a fiaskóból, hogy egyedül száll szembe a Fidesszel.

Ezért a párt 2026-ig Orbánék egyenrangú vetélytársává kíván válni. Hogy kormányzóképességét bizonyítsa, árnyékkabinetet hozott létre, az inkább semlegesnek tűnő Dobrev Klárával az élen.

(mandiner.hu)

 


Mindenszo.hu kommentár: ez a baloldal tényleg Gyuribá’ legszarabb befektetése, csak a pénzt viszi. Sebaj, mi elvagyunk így.

 

 

 

Az ellenzék hallgat – Stabilan befektetésre ajánlott kategóriában maradt hazánk

Finn politikus: Finnországnak nincs mondanivalója a magyar parlament küldöttségének – Oké, akkor nem fogtok csatlakozni!