in , , , ,

Ezért kell hát az alapjövedelem Tordaiéknak! Megvan kiknek fogják adni a pénzt – Mutatjuk

Most már minden világos

Tordai Bence és PM-es csapata nagyon erőlteti ezt az alapjövedelem dolgot.

Jól hangzik az ingyen-pénz dolog. Meló nélkül pénzt kapni. Olyan igazi kommunista gondolat. Azonban van itt valami, ami sokkal érdekesebb magánál az ötletnél. Arra fogunk választ adni, hogy miért erőlteti Tordai Bence csapata az alapjövedelmet.

 

Íme:

Bevándorlókkal erősítené szavazótáborát a baloldal.
BRÜSSZEL HARMINCNÉGYMILLIÓ MIGRÁNSNAK AKAR ÁLLAMPOLGÁRI JOGOKAT ADNI.

Az Európai Bizottság múlt héten egy migrációs akciótervet hozott nyilvánosságra, ami azért is megdöbbentő, mert miközben egész Európa a járvány ellen küzd, és költségvetési tárgyalások is zajlanak, az uniós testület szerint erre van most szükség – hívta fel a figyelmet Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a tegnapi Kormányinfón. A tárcavezető hozzátette: a dokumentum elkerülhetetlen, feltartóztathatatlan és állandó jelenségnek tekinti a bevándorlást, a migrációs biztos pedig 34 millió érintettről beszélt, akiknek szavazati jogot és lakást biztosítanának. – írja a magyarnemzet.hu

 

Összefoglalva: Tordai Bence nem a magyaroknak, hanem valójában a migránsoknak szánja az ingyen pénzt! Erről szól ez az egész PM-es kampány. Ehhez persze meg kell nyerniük a választást, de ők ezen keményen dolgoznak (ellentétben a kormánnyal). Amint megnyerték a választást, bontják a kerítést, migránsok százezreit engedik rá Magyarországra, és nekik majd jár az alapjövedelem, a magyarok pedig majd dolgozhatnak azért, hogy legyen a migránsnak alapjövedelme. Ez hát a nagy terv! ÉBRESZTŐ! Ébresztő kormány! Lássátok az összefüggéseket végre, és kezdjetek végre kommunikálni!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Trump megtartotta élete beszédét, a média tudomást sem vett róla – Itt visszanézhető

Mindenki nyugodjon le! A lengyel kormányfő megerősítette vétóját a jogállamisághoz kötött EU-s költségvetést illetően