in ,

Ezeknek semmi sem számít! Sem a nőnap, sem a koronavírus, semmi!

Ezek ilyenek…

Ezek ilyenek, és akik ezekre szavaznak, ugyanilyenek, nem tudunk mást mondani. Mindenki látja, mindenki hallhatja, mindenki olvashatja, hogy mit művel az ellenzék a koronavírus ügyben, mit művel Rácz Zsófiával, mit művelnek a nőnappal, és mit művelnek úgy általában mindennel, ami Magyarországon történik.

 

A Koronavírus és az ellenzék

Gyurcsány: Fletó ahogy kell, a kormányra kent mindent. Természetesen Orbán Viktor a felelős a koronavírusért, ki más.

Vadai: az elvtársnő szerint már évekkel ezelőtt fel kellett volna készülni a Koronavírusra. Logikus, nem? Sőt, ideje lenne már most felkészülnie az Orbán-kormánynak a 10 év múlva megjelenő xyz vírusra, hiszen Orbánnak ki kell találnia azt is, milyen vírusok fognak repdesni a levegőben 10 év múlva. Elmés.

Cseh Katalin: a képviselő, aki orvosnak hazudja magát, ami persze nem igaz, ugyanis hiába van orvosi végzettsége, aki az abortusszal kapcsolatban egy botmixeres mondaton röhögcsél a rádióban, az minden, csak nem orvos. Szóval ő is hisztériát kelt és a kormányra mutogat. Aljas gazember az ilyen.

Homonnay: Homonnay Gergely a DK házi b*zija, aki a legdurvább módon gyalázza politikai ellenfeleit. Legutóbb azzal viccelődött, hogy miután fiú pasijától hazajött Olaszországból, ő orvos helyett inkább egy Fideszes tömegbe megy be, hátha remekül megfertőzi a fideszeseket. Az ügyben már feljelentés is született, ugyanis ez nem más, mint közveszéllyel való fenyegetés.

 

Nőnap

Rácz Zsófia: Az ezalenyeg.hu MSZP közeli hazug álhírportál Rácz Zsófiát gyalázza, úgy nőnap alkalmából, csupán azért, mert a kormányhoz tartozik.

 

Nőnapi kormányzati videó: az ellenzéknek ez sem jó. Mindegy mit csinál a kormány, annak az ellenkezőjét kell az ellenzéknek csinálnia. Roppant „vicces” ellenzéki youtuberek a kormányzat nőnapi videóját trollkodták meg, de alpári módon, olyan módon, hogy az már a nőket gyalázza. Mindezt a vicc kedvéért.

 

Mint látható az ellenzéknek és köreinek semmi sem számít, semmi sem szent. Nem szent a haza védelme sem, a nők tisztelete, meg úgy általában véve: semmi.

Aki ezekre szavaz, meg is érdemli.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Nőnapra az ellenzéktől! Rácz Zsófiát gyalázza a baloldali Ezalényeg.hu nevű propagandaoldal

Sivalkodhat a Momentum – Nagyon durván vezet a Fidesz a fiataloknál is!