in ,

Ezek már Botka végnapjai? Változást akarnak Szegeden

Sárdobálás, uszítás, és látványberuházások ígérgetése helyett dolgoznia kellene Botka Lászlónak Szegedért, mondta a Fidesz városi elnöke

Sárdobálás, uszítás, és látványberuházások ígérgetése helyett dolgoznia kellene Botka Lászlónak Szegedért, mondta a Fidesz városi elnöke. Bartók Csaba szerint a polgármester az elmúlt időszakban nem a helyiekkel törődik, hanem kihívóiról lejárató cikkeket irattat a közpénzen fenntartott városi hírportálon.

Szégyenek érzem azt, hogy Szeged maradt az igen csak levitézlett balliberális tábor utolsó fellegvára. Toroczkai László közölte pártja is beszáll a városvezetői pozícióért folyó harcba és saját jelöltet indít. A Mi hazánk első embere szerint változásra van szükség Szegeden.

Botka László kapkod, lejárató cikkeket ír, ahelyett, hogy a városért dolgozna. A Fidesz helyi elnöke szerint már csak látványberuházásokkal tud kampányolni. Bartók Csaba hozzátette: legutóbb a Tisza-part átalakításának terveit mutatta be, amelyről semmilyen egyeztetést nem folytatott a szegedi lakosokkal.

„Volt 17 év amikor ezeket a szép színes rajzokat először is le kellett volna talán konzultálni és talán lehetett volna szűkebb körben is hiszen ha jól látjuk a hozzá szólásokat és a véleményezéseket akkor a saját szövetségesei, saját tábora körében is rengeteg bíráló és rengeteg olyan vélemény lát napvilágot, hogy ezek megvalósíthatatlan hát fogalmazunk úgy, hogy egy fantáziáját elengedő gyerek rajz, gyerek rajzok láttak napvilágot.”

– mondta Bartók Csaba, a Fidesz szegedi elnöke

Bartók Csaba elmondta jól látható, hogy Botka felett Gyurcsány Ferenc átvette a hatalmat, több eddigi szocialista képviselő helyett a DK elnökének emberei indulnak a szegedi körzetekben.Bartók emlékeztetett: az egyik képviselő aki 17 évig szocialista színekben politizált a közgyűlésben most függetlenként a jelenlegi polgármester ellen száll harcba.

(hirtv.hu)

Ez hülye – Gyurcsány szerint Orbán hozza be a maláriaszúnyogokat is…

Most érkezett a hír – Kínai tankok indultak Hongkong felé