in , ,

Ezek az agymosott birka celebek álltak ki egy elhunyt bűnöző amerikai mellett – lista!

Undorító

Szánalmas, hogy egyeseknek Trianon semmit sem jelent, de egy rendőri intézkedés közben elhunyt fekete bűnöző drogosra bezzeg fekete képernyőkkel emlékeznek.

  1. Fehér, ázsiai és fekete rendőrök előállítottak egy feketét, aki az intézkedés közben meghalt.
  2. Nincs bizonyítva semmilyen rasszista indíttatás. Attól, hogy egy fehér ember térdel egy feketén, mert mondjuk a térdelő egy rendőr, alul meg egy bűnöző van, és történetesen fekete, attól még nem lesz a cselekmény rasszista. Akkor sem, ha az illető egy hiba folytán meghal.

De nézzük kik ültek fel a hülyeségvonatra, és lettek hirtelen nagy bűnöző és fekete-pártiak:

  • Shane Tusup
  • Kozma Orsi
  • Ábel Anita
  • Király Viktor

és gyakorlatilag szinte az összes magyar kretén celeb, akiknek eszükbe sem jutott június 4-én fekete borítókat, képeket kirakni.

Szánalmasak vagytok.

 

Egyébként ennek a “fantasztikus” megemlékezésnek Amerikában már 11 halálos áldozata van. Fekete “emlékezők” pl. agyonlőttek egy fekete rendőrt. És ti ennek tapsoltok?????

 

Itt egy friss videó: egy fehér nőre támadtak fekete tüntetők, akit egy fehér amerikai akart megvédeni, akit szintén szinte meglincseltek. Bravó! Ti ennek tapsoltok?

 

Itt épp New Yorkban fosztanak ki egy patikát (!) a “megemlékezők”:

 

 

Egy kis szoborrongálás:

 

 

Az amerikai nagykövetség felgyújtása molotov koktéllal Görögországban:

 

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Pottyondy Edina, a libsi exmomentumos gyalázza a magyarokat! Szerinte minden szar, ami magyar! Most Trianon miatt gyaláz minket! Üzenjünk neki! Videó

Ábel Anitának: amerikai bűnözési statisztika!