in ,

Ez valami döbbenet: több milliárd forintért ad el ingatlanokat Újbuda baloldali vezetése

Tönkrevágják a fővárost

„Úgy venne fel kétmilliárd forint hitelt a DK fővárosának minősülő Újbuda önkormányzata, hogy ebben a ciklusban még ne is kelljen megkezdeni a törlesztést, az teljes egészében a 2024-es választások utáni vezetésekre hárulna” – írta közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Hozzátette: a főváros legnépesebb és legnagyobb költségvetésű kerületének eladósítását elfogadhatatlannak tartja,

„miközben van pénz a már 2010 előtt is jogerősen börtönbüntetésre ítélt politikusbűnöző, Czeglédy Csaba számára tízmilliókat kifizetni, illetve rekordszámú alpolgármesterre is.”

– A gazdasági bizottság momentumos elnökének a jövő elzálogosítását célzó előterjesztése hároméves türelmi idő után javasolja csak megkezdeni a visszafizetést, mely tíz évig tarthatna, így a következő ciklusokkal fizettetné vissza azt, amit most elköltene a szivárványkoalíció – jelezte a politikus.

– Napirendre kerül számos ingatlan kiárusítása is,

a szivárványkoalíció által korábban megszavazott 1,6 milliárd forint helyett végül csaknem 1,9 milliárdos értékben, döntően oroszoknak, amivel érdekes módon most nincs baja a balliberális vezetésnek

– mutatott rá a politikus. Ismertette: egy gellérthegyi villát – ahol a súlyosan sérültekkel foglalkozó Habilitációs Fejlesztő Központ működött – 462,6 millió forintért, az albertfalvi termelői piacot pedig 360 millióért adná el Újbuda szivárványkoalíciós önkormányzata irodaház építésére a Putyin pénztárosának is tartott Megdet Rahimkulov fia – akit testvérével együtt a leggazdagabb magyarországi családnak tartanak –, pontosabban egyik cége, a Startimmo Kft. számára.

 

(magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Napi balfék: Karácsony Gergely hiperpasszív virágoskertje

Eger is széthullott – Egerben látványos a baloldal kormányzásképtelensége