in , ,

Ez undorító: Szabó TimiKÉM Varsóba ment szidni Magyarországot

Varsóig ment Szabó Tímea, hogy a magyar kormányt bírálja

Varsóig ment Szabó Tímea, hogy a magyar kormányt bírálja az az EBESZ parlamenti ülésén. Beszédében a Párbeszéd politikusa trójai falónak nevezte Magyarországot és közölte: “Nem engedhetjük meg egyik európai tagállamnak sem, hogy Oroszország trójai falova legyen!” Arra is utalt, hogy hazánk elárulja a közös európai értékeket. Az ilyen országok ellen pedig drasztikus büntetést követelt – számol be az EBESZ ülésen történtekről a Mandiner.

Az 52 országból érkezett 200 parlamenti képviselő egyhangúlag elítélte az orosz agressziót. Zelenszkij ukrán elnök beszéde után csak a Fidesz és a Mi hazánk delegáltjai nem álltak fel a teremben

-mondta Szabó Tímea.

 

 

Leszögezte, hogy “egy közösség csak annyira erős, mint a leggyengébb tagja”, majd kijelentette, hogy vannak olyan kormányok, amelyek elárulták Európa közös értékeit, és megszegték a közös szabályokat.

Véleménye szerint azokat az országokat, amelyek Oroszországot választották ahelyett, hogy kiállnának Ukrajna mellett meg kell büntetni. 

Magyarországot Szabó Tímea Oroszország trójai falovának nevezte, ami véleménye szerint megengedhetetlen.

Nem engedhetjük meg egyik európai tagállamnak sem, hogy Oroszország trójai falova legyen! (…)Drasztikus lépéseket kell tenni az illiberális kormányokkal szemben, ilyen lehetne például az EU-s vétójog eltörlése

-jelentette ki a baloldali politikus.

 

 

(pestisracok.hu)

 

  

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Már rinyál és hazudozik a baloldal: van egy jó hír, kaphatunk az EU-tól 2300 milliárd forintot! Videó

Most kaptuk: máris megjelent a DK – tv műsora – Tényleg rajtuk röhög mindenki