in ,

Ez már a legalja: Cseh Katalin hullarészegen csúszott-mászott a padlón az esküvőjén – Exkluzív képek

Egy esküvőn mindig a menyasszony a legszebb, mégha az a földön tekereg, mint Cseh Katalin.

Egy esküvőn mindig a menyasszony a legszebb, mégha az a földön tekereg, mint Cseh Katalin. A Momentum EP-képviselőjének nagy napjáról újabb botrányos fotók kerültek elő, ahol az asztalok között mászik négykézláb két aperol spritz között a friss ara.

Néhány héttel ezelőtt tízmilliós fényűző esküvőn kelt egybe Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel, Budapest 2. kerületi alpolgármestere. Az arannyal szórt ételeket is felvonultató 11 milliós lakomához a legdrágább italokat szolgálták fel, amikből fogyott is bőven. A 140 fős vendégsereg élén a menyasszony sem szégyenlősködött: a Bennfentes.net képeinek tanúsága szerint filmbe illő módon mulatott, politikustól ritkán látott grimaszokkal, heves pózolással járatta le magát a násznép előtt.

 

 

Azonban az igazi buli éjfél után kezdődott. A Bors szerkesztőségébe került képeken jól látszik, a zavaros cégügyekbe keveredett Cseh Katalin négykézláb csúszik-mászik annak a budai bálteremnek a padlóján, ahol korábban még Sisi is keringőzött. A Momentum politikusa ekkor már fekete menyecskeruhát öltött magára. A drága külföldi divatházból rendelt darab a Bors által megkérdezett szakértők szerint legalább kétmillió forintba kerülhetett, törlőrongynak használni meg pláne drága.

 

A látszólag sem tiszta Cseh Katalin az este egy pontján drága esküvői helyszínének biztonsági őrökkel védett kertjébe is kitévedt. A Momentum politikusa furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-megbotolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt a fák és bokrok között. Arckifejezései arról árulkodnak, hogy ekkor már alig tudta, mit csinál. A Bors információi szerint a jelenlévők is csak nyugtatni próbálták a féktelenül mulatozó menyasszonyt, akit még a vakuk villanásai sem zavartak meg, hajnalig folytatta botrányos viselkedését.

 

 

 

(pestisracok.hu)

 

Add tovább!

Íme a sötét valóság Márki-Zay múltjáról – Így került Kanadába, Amerikába, majd újra Magyarországra

Ez aztán a színvonal – Az RTL Klub műsorában szarta össze magát az RTL sztárja: „Lehet, hogy befostam” – Videó