in ,

Ez már a legalja – Apák és fiúk: Simicska Lajos után Simicska Ádám is firkálásra adta a fejét

Úgy tűnik, a Simicska család tényleg büszke a magyar közéletben valaha elhangzott legótvarabb mondatra, így a szerző (Simicska Lajos) után a fia, Simicska Ádám is telefirkálta vele Veszprém belvárosát az éjjel. Az örökös a páratlan értékű akciózást meg is örökítette, a fényképeket pedig a saját közösségi oldalán közölte. Ezek alapján úgy tűnik, a huszonéves fiatalember apjával ellentétben megúszta a rendőrségi igazoltatást, ráadásul még részegnek sem látszik. Más kérdés, hogy az utcai festegetés mellett másodállásban a Magyar Nemzet napilap ügyvezetését is ellátó Simicska Ádám randalírozását nem biztos, hogy az újság szerkesztősége is örömmel fogadja. Egy korábbi trágár kirohanása után ugyanis majdnem megpuccsolták.

 

ugyanis miután a veszprémiek etakarították Simicska Lajos művét még előző nap, a Simicska-cég (Mahir Cityposter) ügyvezetője magából kikelve közölte a hvg.hu-val, hogy „fölháborító, hogy Simicska úr feliratát engedély nélkül eltávolították, és kapucnis fiatalok rongálják a cég felületeit, ezért természetesen feljelentést tesznek”.

Ádám a sötét éjszakában

Forrás: Facebook

Kovács István nyilatkozatát olvasva talán joggal kockáztatható meg az az állítás, hogy Simicska birodalmában tényleg mindenkinek elgurult a gyógyszere.

Mi lesz veled, Ádám?

Simicska elsőszülötte jelenleg kimondottan büszke a randalírozására, más kérdés, hogy könnyen lehet, hogy osztatlan örömét beárnyékolják majd a munkahelyi reakciók. Ádám ugyanis „apától” alanyi jogon megkapta a Simicska-médiaportfólió ékkövének számító Magyar Nemzet napilap ügyvezetését is. Az olykor hebehurgya Simicska fiú alig egy éve trónol az újság élén,

de máris elmondhatja magáról, hogy túlélt egy szerkesztőségi puccsot.

Simicska Ádám ugyanis nem először trágárkodik nyilvánosan, a magát „polgárinak” tartó napilap szerkesztősége pedig meglehetősen kényesen reagált, amikor olyasmiket olvashattak a főnöküktől, hogy például a családja ellenfeleinekmilliméterenként lesz levágva a f*szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogják”.

A helyzet odáig fajult, hogy a lapon belül petíciót indítottak, amelyet több tucat újságíró aláírt. A felzúdulás hatására Ádám leült a Nemzet munkatársaival, és megígérte, hogy több dühkitörés nem lesz. Csak hát, ugye, mindenki változik. „Apa” is, Ádi is.

Szimatot fogtak

Nem lehet nem észrevenni az összefüggést Simicskáék graffitizése és az azzal egy időben zajló, Jobbikot érintő ÁSZ (Állami Számvevőszék) vizsgálat között. Simicska Lajos gyakorlatilag vállaltan Vona Gáborék pénztárnoka lett, aki nem csupán különböző kedvezményeket ad a pártnak, hanem ha úgy alakul, 1100 plakáthelyet is. A csicskapárti léttel számoljon el a Jobbik és Vona pártelnök, a tiltott pártfinanszírozás viszont olyan ügy, amely már az államigazgatásra is tartozik. Az ÁSZ ennek megfelelően kikérte azokat a szerződéseket, amelyeket a Jobbik a Simicska-féle plakáthelyek megszerzésére kötött, de mit ad isten,

a párt valamiért nem adta ki időben ezeket a dokumentumokat. 

A Számvevőszék így aztán felkérte az ügyészséget, hogy járjon el a Jobbikkal szemben, amely hallatán Volner frakcióvezető és Schön Péter gazdasági igazgató turbófokozatra kapcsolt, és utólag mégiscsak átnyújtották volna a kívánt papírokat az ÁSZ-nek, amelyeket viszont a hivatal a határidő letelte miatt természetesen nem fogadott be. Vagyis az ügyészségi eljárás továbbra is folyamatban van a párttal szemben.

 

(origo.hu)

Dombóvári István stand upos is becsicskult a libsiknek

Orbán: inkább segítünk megvédeni Románia keleti határát, minthogy kerítést húzzunk a magyar-román határon