in ,

Ez hülye – Bojár Gábor: minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen szavaznak a Fideszre

Szándékosan züllesztik le az oktatást. Ez bűn a nemzet ellen. Interjú.

Mindenszo.hu kommentár: mi, sötétben tartott, vidéki, moslékzabáló, patkány, trágyaevő gombák…Bojár elvtárs rátett még egy lapáttal. Köszönjük, érik a következő kétharmad, netán négyötöd.

 

 

 


Magyarországon azonban az idén országosan összesen 22-en jelentkeztek fizika, és 25-en kémia szakos tanári képzésre. Mennyire riasztó ez?

– Ennek van egy borzasztóan egyszerű oka, iszonyatosan lezüllesztették a pedagógusi pályát, eltűnt a vonzereje. A tanárok rendkívül alulfizetettek, miközben borzasztóan túlterheltek, most még a közalkalmazotti státuszt is elveszik tőlük. Orbán Viktornak abszolút tudatos stratégiája az oktatás lezüllesztése. Nem arról van szó, hogy nincs rá pénz, vagy olyanokat nevez ki, akik nem értenek hozzá, hanem tudatosan rontják el a pedagóguspálya vonzerejét. Azért, hogy a tehetségek ne menjenek el pedagógusnak.

Miért?

– Nagyon egyszerű oka van. Ha megnézzük a választási demográfiát, akkor pontosan látszik a korreláció: kik szavaztak az ellenzékre, és kik a kormánypártra. Ahogy megyünk lefelé a képzettségi szinten, egyértelmű a kormánypárti szavazók növekvő aránya. Ahogy pedig megyünk fölfelé, egyre csökken, és nő az ellenzéki szavazók aránya. Ez évek óta látszik, és ezt fölismerve egyértelmű, hogy a választás megnyerésének fő stratégiája a Fidesz részéről az oktatás tudatos lezüllesztése. Mert minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen fognak a Fideszre szavazni. Ez egy teljesen világos tendencia, úgyhogy szándékosan züllesztik le az oktatást. Ez olyan bűn a nemzet ellen, amit elképzelni sem lehet, hiszen egy lezüllesztett oktatás visszaépítése 100 év.”

 

(mandiner.hu)

 

 


 

Bojár elvtárs! Ezt olvasta már?

Az ellenzék hazudott – Hivatalos: Budapesten is a Fideszt támogatja a legtöbb diplomás fiatal

 

Ezek után tehát világosan megállapítható, az adatok korrelációjából egyértelműen látszik, hogy Bojár egy segg.

 

Akkor erről ennyit.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Bayer Zsolt Maki Zajról: megváltó tudatú, világító, műanyag prédikátor

Megint felrakták a “buta magyarok” lemezt – Disznószemű Vásárhelyi: a kormány tudatosan butítja el a társadalmat