in ,

Ez durva! Vona beismerte: Felesleges az Orbán leváltásáért vívott küzdelem

Felesleges minden próbálkozás

Felesleges minden próbálkozás, Orbánt csak egy külső történés mozdíthatja el, belülről nem lehet megdönteni – nyilatkozta Vona Gábor az Index.hu-nak. A Jobbikot a cukiságkampányba belehajszoló, majd a párt éléről távozó egykori elnök is beszélt, hogy a közelgő EP-választások kapcsán legszívesebben egy olyan összefogásra adná a voksát, amelynek a Jobbik mellett része lenne a melegek házasságát pártoló, olimpiagyilkos Momentum is.

 

Nem tervezi a visszatérését most a pártpolitikába Vona Gábor – nyilatkozta a Jobbik bukott elnöke szerdán. Mint kifejtette, szerinte nem lesz kormányváltás, Orbán Viktort ugyanis nem lehet leváltani. Hozzátette, tisztelendő, de felesleges a küzdelem a kormányváltás érdekében a jelenlegi politikai, társadalmi és médiaviszonyok mellett kilátástalan a küzdelem. Kiemelte,

Orbánt egy rajtunk kívül álló külső történés mozdíthatja el, belülről nem lehet megdönteni.

Vona Gábor emellett arról is beszélt, szerinte társadalmi forradalomra van szükség, a magyar emberek gondolkodásmódjának is változnia kell a közéletről, politikáról, és akkor változhat Magyarország. A sajtó kérdésére azt is elárulta, a legszívesebben egy Jobbik-LMP-Momentum hármasból összegyúrt “21. századi pártra szavazna”.

Forrás: Index.hu; fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agybaj – A strici Gyurcsány szerint Európai Egyesült Államok az egyetlen út

Hoppá! Bírósági vezetők állnak ki Handó Tünde mellett