in ,

Ez baj! Eltűnt egy CEU-s pakisztáni egyetemista, aki potenciális koronavírus-hordozó lehet

A koronavírus hordozója lehet az a pakisztáni, a budapesti CEU-n tanuló fiatalember

A koronavírus hordozója lehet az a pakisztáni, a budapesti CEU-n tanuló fiatalember, akinek több mint egy hete veszett nyoma, miután közvetlen ismerőseit, a karantén szabályait később súlyosan megszegő irániakat a Szent László Kórházba szállították. Információink szerint Raza Khan épp azért tűnt el, mert maga is fertőzött lehet, de nem akart karanténba vonulni. A férfit a rendőrség eltűnt személyként keresi. 

Eltűnt személyként tartja nyilván a rendőrség azt a pakisztáni férfit, akinek több mint egy hete veszett nyoma, és aki a PestiSrácok.hu értesülései szerint, közvetlen kapcsolatban volt azokkal az iráni egyetemi hallgatókkal, akik súlyosan megszegték a koronavírus-járvány miatt bevezetett karantén szabályait a Szent László Kórházban, ezért a történtek miatt hatósági segítséggel kellett rendet teremteni az intézményben. A kórházban randalírozó irániakat később kiutasították Magyarország, illetve az Európai Unió területéről.

 

Úgy tudjuk, a huszonkilenc éves Raza Khan a CEU hallgatója, és eltűnése óta semmilyen életjelet nem adott magáról, telefonját sem veszi fel. Információink szerint, a pakisztáni fiatalember azért választotta az illegalitást, mert nem akarta magát alávetni a karanténnak, holott maga is potenciális vírushordozó lehet. 

 

 

 

(Csibra Tibor, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Koronavírus: Fantasztikus sikert értek el magyar kutatók, amivel lehetőség lesz a vakcinák kifejlesztésére

Nemzeti egység van! Nézőpont: a kormányellenesek is támogatják a kabinet intézkedéseit