in ,

Ettől eldobod az agyad! Hátulról támogatja meg Karácsony Gergelyt a meleglobbi! A választások előtt tudatosságnövelő kampányt indít a Budapest Pride

A Budapest Pride szervezet célja az, hogy minél többen menjenek el szavazni az önkormányzati választásokon

Mindenszo.hu kommentár: Tehát mégiscsak igaz, amit a nemzeti oldal, a jobboldal hangoztatott, hogy az LMBT melegpropaganda egy politikai propaganda! Most már hivatalosan is! Ráadásul beálltak rögtön Karácsony Gergely mögé! Hiszen Karácsony rakta ki a szivárvány zászlót Zugló hivatalára!  Összenő, ami összetartozik!

 


Több szervezettel (a Humen Magazinnal, a TASZ-szal, a CKA-val és a Magyar LMBT Szövetséggel) együttműködve a Budapest Pride választási kampányt indít, aminek célja, hogy minél többen részt vegyenek az október 13-i önkormányzati választásokon. A kampány során tájékoztató anyagokat készítenek majd a szavazás gyakorlati tudnivalóiról, a jogszerűtlen kampányról és a választások jelentőségéről.

A #szivarvanyvaros kampány arra is buzdít, hogy minél többen írják meg a véleményüket arról, mit jelent számukra egy szivárványváros ötlete, és mik azok a dolgok, amik jelenleg hiányoznak a városból, ahol élnek.

Ebbe beletartozhat az LMBTQ történelem és kultúra reprezentációja, az LMBTQ emberek biztonsága és egészsége, vagy a politikusok aktív részvétele az LMBTQ eseményeken, de az akadálymentes tömegközlekedés, a kulturális sokszínűség, az autómentes közlekedés támogatása, lakhatási támogatás, kórházak fejlesztése, zöldterületek növelése, szabadabb oktatás, szabadstrandok, több közvécé, és a műemlékvédelem is, bármilyen változás, amitől egy város szivárványváros lesz.

A kampány indításaként a Magyar LMBT Szövetség tette közzé a főpolgármester-jelöltek felé megfogalmazott követeléseit, amire a jelölteknek szeptember 24-ig van lehetőségük reagálni. A listára olyan konkrét és helyi szinten megvalósítható cselekvések kerültek fel, amelyek a főpolgármesteri hatáskörbe tartoznak és azonnal megvalósíthatók.

(forrás: hvg.hu)

mindenszo.hu

BRÉKING! – Házkutatást tart a rendőrség Pikó András kampányközpontjában

Bayer Zsolt és a „nagyitokány”