in , ,

És ezt hagyjuk????????? A DK migránsokat költöztetne Miskolcra

Nem leszünk sáskák prédái – érvel a szocialista képviselő

Miskolcon még égnek a roma–magyar együttélésből fakadó konfliktusok sebei. Emlékezetes, az Avasra érkező, antiszociálisan viselkedő családokat az összes párt ki akarta költöztetni. A Demokratikus Koalíció most felajánlaná a migránsoknak az üres ingatlanokat.

– Felesleges táborokkal riogatni – mondta megkeresésünkre Tompa Sándor, a DK helyi elnöke, korábbi szocialista országgyűlési képviselő. Szerinte már csak azért sincs szükség menekülttáborra Miskolcon, mert ott a sok üres lakás. Úgy véli, akár több száz embert is el lehetne helyezni a városban. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményekről szóló hírek gyűlöletkeltők.

– Rögtön tudjuk, ha muszlimok bántanak valakit, de sokan meghalnak közúti balesetben és szívinfarktusban is – sorolta Tompa Sándor. A párt szerint az elvándorlás és nem a bevándorlás a gond.

A Demokratikus Koalíció teret adna a borsodi megyeszékhelyen a bevándorlóknak

Fotó: MTI

A Demokratikus Koalíció teret adna a borsodi megyeszékhelyen a bevándorlóknak

Valóban sok az üres ingatlan az Avason. A lakótelep megsínylette a Gyurcsány-kormány Fészekrakó programját, amelyet kihasznált a maffia, és odavitték az apró falvakból az alulszocializált családokat. 2008-ban indult a ciklusokon átívelő botrány, amelyet a Fidesz–KDNP-s városvezetés végül több év alatt tudott rendezni. Pár éve még a DK-s Varga Gergő is azt szorgalmazta, tűnjenek el a problémás cigányok. A körzet MSZP-s önkormányzati képviselője, Fodor Zoltán feljelentést is tett az ügyben.

– Agresszív, hangos csapatok terrorizáltak minket. Cigányok között nőttem fel, nem a bőrszín számít, de ők mások voltak. Együttműködöm az új vezetéssel, kitettük őket – sorolja Fodor Zoltán. Hozzáteszi: kell a kerítés, Európába őrültség ellenőrizetlenül beengedni idegeneket, a bevándorlóknak úgy, ahogy 1956-ban a magyarok tették, türelmesen kell várniuk és együttműködniük a hatóságokkal. – Nem szeretném, ha kigyúrt afrikaiak, muszlimok, bárkik becsengetnének a választóimhoz, helyet követelve.

A fészekrakókat már kihevertük, nem leszünk sáskák prédái. Fegyvert kell adni a kezükbe, visszaküldeni őket, menjenek harcolni a hazájukért! Annak, aki nem védi a szülőföldjét, és dolgozni sem akar, nincs helye itt – mondta a miskolci MSZP-s. Közölte azt is: elmegy vasárnap szavazni, és nemmel voksol.

(magyaridok.hu)

 

Egy éve szűnt meg a Népszabadság. :)

Csontos János – Verbális vörösterror