in ,

És ez oké? Karácsony Gergely teljhatalmat adott magának

Miközben az ellenzék nem támogatta a kormány koronavírus elleni intézkedéseit, és nemmel szavazott az embereket támogató gazdasági segély-intézkedésekre, az nem zavarja a baloldali pártokat, hogy Karácsony Gergely tejhatalmat adott magának a fővárosban

Miközben az ellenzék nem támogatta a kormány koronavírus elleni intézkedéseit, és nemmel szavazott az embereket támogató gazdasági segély-intézkedésekre, az nem zavarja a baloldali pártokat, hogy Karácsony Gergely tejhatalmat adott magának a fővárosban – mondta a Fidesz frakció-vezetője. Kocsi Máté szerint a főpolgármester lépéselőnybe akart kerülni saját szövetségeseivel szemben.

Kocsis Máté, a Fidesz Frakcióvezetője szerint rendkívül furcsa, hogy miközben az ellenzék képviselői félelemről és bizonytalanságról beszélnek a koronavírus-törvény kapcsán, szó nélkül végig nézték, ahogy Karácsony Gergely tejhatalmat adott magának Budapest irányításában. Kocsis Máté hangsúlyozta, hogy a főpolgármester a fővárosi közgyűlés márciusi ülését már össze sem hívta, és az általa kihirdetett veszélyhelyzet idején Karácsony döntéseinek nincs időbeni korlátja, az mindaddig fönnáll, amíg az országban veszélyhelyzet van.

Karácsonyony Gergely az általa kihirdetett veszélyhelyzetben dönthet a színházigazgatók, a tömegközlekedés sorsáról, osztalék kifizetéséről, telkeket, épületeket adhat el vagy vehet közpénzből, hidakat zárhat le, egyedül fogadhatja el a tavalyi év zárszámadását, vagy épp módosíthatja a nemrég elfogadott költségvetést is. A főpolgármester a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló bármely nyomtatott vagy internetes orgánumot megszüntethet, pénzt adhat, pénzt vehet el, főszerkesztőt mozdíthat el vagy nevezhet ki azaz, közpénzek százmilliárdjai felett rendelkezhet egy személyben. Magyarországon a rendszerváltás óta, még egyetlen vezető sem dönthetett egyedül ennyi pénzről.
(hirtv.hu)

Oszd meg másokkal is!

Az EU továbbra sem csinál semmit! Nem segít sem az olaszoknak, sem a spanyoloknak! Az EU-nak vége!

Az olaszok kukába dobják az EU zászlót, és orosz zászlót tűztek ki! – Videó