in ,

És akkor Jakab Péter felvette a CSOK-ot!

Fideszes kizsákmányolásról beszél, de azért elfogadja a „tolvaj Orbán-kormány” családtámogatását.

„Azért az elég ciki, hogy Jakab minden nap börtönnel fenyegeti a jobboldali vezérkart, és a szegény emberek fideszes kizsákmányolásáról beszél, de azért gond nélkül elfogadja a »tolvaj Orbán-kormány« családtámogatását.

A Kontrához eljutott dokumentumok tanúsága szerint Jakab maga is élt az Orbán-kormány családtámogatási vívmánya, a CSOK nyújtotta segítséggel. A birtokunkba jutott tulajdoni lap szerint a minden héten börtönnel fenyegetőző Jakab Péter és felesége 2017-ben a miskolci házukra igénybe vették a családi otthonteremtési kedvezményt, illetve jó eséllyel az ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelt is.

Ez azért is ciki, mert Jakab másról sem beszél, mint a »fideszes nagyurak visszaéléseiről«, rongyrázásáról, valamint a kisemberek elszegényítéséről. Párttársa, Z. Kárpát Dániel pedig többször is kifejtette, hogy a CSOK-ot csak a »kormánypárti vezérkar« veheti igénybe gond nélkül, míg a »földi halandókat« elhajtja a bank. Ezek szerint a pártelnökével mégsem ezt történt.

Jakab Pétert, Gyurcsány Ferenc dühös házi bohócát már az előválasztásnak nevezett cirkusz első fordulójában kiszavazták. Az első forduló eredménye azt mutatta, hogy a baloldali választók mindössze 14 százaléka értékelte Jakab hétről hétre bemutatott agresszív mutatványait és a Gyurcsány–Dobrev–tandemnek tett hűségesküt.

Szegény Jakab! Pedig ő tényleg mindent megtett. Na azért nagyon ne sajnáljuk, mert ahogy a Kontra beszámolt róla, az önfeladásban odáig merészkedett, hogy ribilliónak és rendbontásnak nevezte a 2006-os rendőri túlkapásokat. Ezzel pedig bevégeztetett a Jobbik baloldali fordulata.

De ha azt gondoltuk volna, hogy az előválasztási kudarc talán helyére teszi az agresszív Jakabot, és egy kicsit talán magába száll, akkor tévedtünk. Az Országgyűlés hétfői ülésén ugyanis a Jobbik-elnök ugyanott folytatta, ahol pár hete abbahagyta. Újra felszólalt, és ismét börtönt, illetve vagyonelkobzást emlegetett a »korrupt Orbáni-rendszer« vezetőinek.”

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Bayer Zsolt: én már rengetegszer ajánlottam az ördög figyelmébe Szabó Tímeát

BezzegRománia: a járvány eddigi legsötétebb napja volt kedden Romániában – Háborús állapotok a kórházakban