in ,

És akkor a pécsi ellenzéki jelölt kiirtott 3 millió tonna fát! – Videó

Egy MSZP-s politikus próbálta megakadályozni, hogy az “Informátor” stábja interjút készítsen Pécs ellenzéki polgármester-jelöltjével.

Egy MSZP-s politikus próbálta megakadályozni, hogy az “Informátor” stábja interjút készítsen Pécs ellenzéki polgármester-jelöltjével. Hiába a szocialista kampányfőnök erőszakossága, oknyomozó műsorunk készítői szembesítették Péterffy Attilát korábbi erdőírtó tevékenységével.

Az Informátort eltessékelni próbáló kampányfőnök Nyőgéri Lajos, az MSZP pécsi elnöke. A politikust korábban egy év próbára bocsátották, miután nagy nyilvánosság előtt rágalmazta Páva Zsoltot, Pécs polgármesterét.

Péterffy Attila mielőtt az ellenzék közös polgármesterjelöltje lett a Pécsi Hőerőmű vezérigazgatója volt.

“Kevesen tudják Péterffy Attiláról az ellenzék polgármesterjelöltjéről, hogy 2008-tól 2015-ig a hőerőmű vezérigazgatójaként nagyon káros tevékenységeket folytatott az erdők ellen, hiszen ebben az időben közel 3 millió tonna fát égettek el az erőmű megrendelésére. Ha nem lett volna olyan ember, aki megrendeli, akkor nem égették volna el. A francia tulajdonos profitéhsége érdekében hiszen évi több milliárd osztalékot osztottak ki a francia tulajdonosnak, a mi környezetünk károsításával. Így tűntek el az erdők, a tájsebek, a talajvágások nyomai a mai napig is látszanak.”

– mondta Vicze Csilla, a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője.

Vicze Csilla civilként évek óta foglalkozik a Pécsi Hőerőmű kártékony működésével. Természetpusztító munkájával az Informátor szembesítette Péterffy Attilát.

“Mi Pécs városáért küzdünk, harcolunk és úgy gondolom, mi pécsiek megérdemeljük azt, hogy a legkomolyabb támogatást kapjuk meg a kormánytól, viszont van egy felelősségünk is, a ránk bízott támogatásokat úgy kell gazdálkodnunk, hogy itt az elkövetkező pár évben hosszabb távra gondolkozom, évtizedekben, ezt a régió szerepet betöltsük, és ezzel megválaszoltam a kérdést, hiszen a kormányzattal egy nagyon jó kapcsolatot kell ápolni, hiszen az itt lévő tudást azt meg kell mutatnunk, be kell mutatnunk a programokat, és ezeket a támogatásokat ezeket megfelelő célra fel fogjuk tudni használni.”

– jegyezte meg Vári Attila, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Vári Attila szerint komoly gazdasági fejlesztésekre van szükség Pécsett, hogy a város visszaszerezze vezető szerepét.

(hirtv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kérdezzük már meg Ferit a magyar határon elfogott fegyveres törökről!!

A pécsi ellenzéki jelölt 3 millió tonna kiirtott fája vs. Amazonas – A fák nem nőnek az égig