in , ,

Épp integrálódnak – Migráns gyújtogatott Lipcsében

A rendőrség szerint szándékosan gyújtott fel egy apartmant egy 32 éves szír migráns

A rendőrség szerint szándékosan gyújtott fel egy apartmant egy 32 éves szír migráns. A tűzben egy ember meghalt, tizenhét megsebesült. A túlélők a Bildnek beszéltek arról, hogyan menekültek meg a forró helyzetből, amit a bevándorló okozott – olvasható az Origo cikkében.

A lipcsei családi házban pusztító tűzvészben 34 ember vesztette el az otthonát egyetlen este alatt és egyetlen migráns miatt.

Nagypénteken csaptak fel a lángok, amelyben

egy 40 éves nő meghalt,miközben 36 éves barátja most is az életéért küzd a kórházban, 17 ember pedig megsérült.

Az egyik lakó, egy 39 éves asszony otthon volt 9, 13 és 21 éves gyerekével, amikor kigyulladt az épület. A Bild riporterének beszélt arról, milyen trükkel tudta életben tartani a családot.

A kutyazsákok segítettek

Az asszony azt mondta, éppen aludtak, amikor felébredtek arra, hogy valami nem stimmel. Úgy emlékszik, hogy a 13 éves lánya pánikolt az ágyban.

A lépcsőházban akkor már tombolt a tűz.

A lakásuk ajtaja is égett, a repedéseken át gomolygott be a fekete füst. Az asszony körbe nézett. Látta, hogy csak a nappaliba menekülhetnek, mert csapdába estek, nem volt kiút – írta az Origo beszámolójában.

Ekkor jutott eszébe, hogy egy tévéműsorban mutattak egy trükköt arra az esetre, ha tűz ütne ki.Kutyazsákokat vettek az orruk elé,azokon keresztül lélegeztek, amíg a tűzoltók le nem vitték őket a tűzlétrán. Arról is beszélt, hogy amikor kinyitotta az ablakot a tűzoltók előtt, hallotta a 36 éves férfi kétségbeesett sikolyát.

Azt üvöltötte, hogy

nagyon meleg van, vigyék ki onnan„.

Azt is hozzátette, hogy a 40 éves asszony nem kiabált. Az ő holttestére az után bukkantak rá, hogy eloltották a lángokat, és 36 éves barátját elvitte a mentő – írta az Origo.

A felkavaró cikket teljes terjedelmében az Origo hírportálon olvashatják el.

(forrás:magyaridok.hu)

„A Jobbik messze a legkorruptabb párt”

Ezt mondják a külföldiek a Fideszről (videó)