in , ,

ELSZÓLÁS – Jean-Claude Juncker: „nem vagyok részeg” – Senki sem kérdezte tőle

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke nem kis meglepetést okozott az ír parlamentben

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke nem kis meglepetést okozott az ír parlamentben, amikor anélkül, hogy bárki erről kérdezte volna, mégis azzal kezdte a beszédét, hogy közölte: ő nem részeg, csak isiásza van, de egyébként szívesen lenne inkább részeg.

A sajtóbeszámolók szerint meglehetősen bizarr módon kezdte meg az ír parlamentben elmondott beszédét Jean-Claude Juncker, amikor is a Brexittel kapcsolatos kérdések megvitatásra Dublinba érkezett.

 

Több, mint érdekes volt, ahogy az Európai Bizottságnak már többször is az alkoholizmussal összefüggésbe hozott elnöke, a részegségét tagadva köszöntötte az őt meghallgató ír politikusokat.

Az EU legmagasabb rangú bürokratája a köszöntőjében elmondta, hogy ő nem részeg, viszont problémák vannak a hátával, mert isiásztól szenved és ezért inkább szívesen lenne részeg.

Juncker alkohollal kapcsolatos show-műsora azért különösen érdekes, mivel az Európai Bizottság elnöke már számos alkalommal kellemetlen kérdéseket kapott azzal kapcsolatban, hogy megfelelő-e az egészségi állapota a hivatalának betöltésére.

Juncker ugyanis a látszat szerint rendszeresen erősen alkoholos befolyásoltság alatt levő személyként jelenik meg a legmagasabb szintű hivatalos és diplomáciai programon is.

Meg nem nevezett magas rangú diplomaták többször is arról beszéltek, hogy Juncker „nem volt szomjas” a csúcstalálkozók alkalmával sem.

Juncker alkoholos befolyásoltságú viselkedésén már többen is megütköztek. Néha ugyanis nekitántorodik az embereknek és többekkel is túlzottan közvetlenül viselkedik.

Az általános vélemények szerint az uniós csúcsokon Juncker részéről bevett szokássá vált furcsa viselkedési formákért, így többek között a pofozkodásokért is a túlzásba vitt alkoholfogyasztás tehető felelőssé.

(forrás: Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Orbán Viktor: “Soha korábban nem voltak ilyen erősek a V4-ek”, “Hajrá, horvátok!”

Nigel Farage: Merkelnek vége