in , ,

Elnyerte a magyarok szívét – Petry Zsoltnak lett egy 3 milliós rajongótábora – Ha nem több

a normális az normális

Tényleg ott tartanak már nyugaton, hogy a “normális” szót sem lehet használni. Bizonyos nagy, multi cégek a “normális” szót már valóban kiiktatták a reklámjaikból. 

Gyerekek, lehet tiltogatni a normalitást, de a víz kivájja a sziklát úgyis. Nem tudjátok megállítani. Petry Zsolt úgy járt a Herthánál, hogy elmondta a véleményét, a teljesen vállalható és normális véleményét Gulácsi vállalhatatlan, család és gyermekellenes véleményével szemben, és a tolerancia és szólásszabadság jegyében Petryt azonnal eltakarították a Herthából! Ezek a liberálisok a legkevésbé sem toleránsok, se nem színesek, se nem elfogadók. A tőlük eltérő véleményeket pl. nem fogadják el, nem tolerálják, sőt tiltják, üldözik. Ennek lett áldozata Petry Zsolt.

A Hertha kirúgta Petry Zsoltot - 444

Ezt a jámbor tekintetű nagyszerű focistát a németek, és a genderfasizmus tönkretette. Újra ragyog a nácizmus Németországban. De ez már egy másik nácizmus. Tönkretették az életét, azért, mert neki más a véleménye bizonyos dolgokról. Sebaj, Zsolti, itthon, ha nem is olyan hatalmas fizetésért mint odaát, szívesen látunk! A magyarok szívét elnyerted! Legalább lett egy 3 milliós táborod, ha nem több. De inkább több.

Isten hozott a kirekesztettek között!

Isten hozott a normálisak táborában!

 

Hajrá magyarok, hajrá Petry Zsolt!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Megvan a 2.5 millió beoltott! Holnap nyitnak a boltok! Videó

Magasságokból a mélységbe – Gulácsit a focirajongók fogják kirekeszteni